sunt disperat si nu stiu ce sa fac: am punctulete mici in jurul glandului (si pe piele)

10-09-2006
Bbb
Nu este medic/terapeut
Bbb
de aproape 2 ani am ceva in jurul marginii glandului si pe pielea care inconjoara glandulul.sunt ca un fel de punctulete multe si mici, culoarea fiin o combinatie intre alb si culoarea pielii, nu se observs numai daca te uti atent.nu am nici un fel de maicarimi, durri sau alte simptome care sa ma deranjeze, absolut nimic.si nici acele puncte nu sunt inconjurate de pete rosii sau mai stiu eu ce.pielea are culoarea ei normala si glandulul la fel, fara inflamatii fara nici un fel de probleme.nu am reactionat prompt pt ca mam gandit ca este vorba de ceva iritatii, dar nu cred pt ca le am de prea mult timp.nu am intretinut realtii sexuale pana acum si iginena mea intima este la zi.ce sa fie?va multumesc foarte mult pt sfatul dumneavoastra.
2 comentarii
0
19-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Nu ai de ce sa iti faci griji din cauza acestor punctulete.Nu sunt semn de boala, nici de igiena incorecta. Ele sunt produse de astuparea canalelor de evacuare ale unora dintre glandele de la nivelul penisului, care produc transpiratie si sebum. Din aceasta cauza, aceste mici glande (cat gamalia acului) se umfla si apoi isi incetinesc activitatea. Umflaturile acestea se numesc chisturi si – daca le storci - ceea ce iese este transpiratie sau sebum, dupa caz.
0
19-09-2006, ora 00:00
Bbb
Nu este medic/terapeut
Bbb
doamna doctor va multumes forte mult pentru raspuns insa ceea ce vreau eu sa va zic este ca acele punctultze nu pot fi stoarse fiindca sunt prea mici si nu pot sa le cuprind, seamana exact ca un capat de ac de gamalie, asa mcic si rotunde.sunt prea palte a sa le pot cuprinde.poate nu am nimic da d emai mult de 2 ani am aceste chsituri, este normal asa de mult timp?nu le am la baza penisului ci la baza glandului si numi plac de loc.ce as putea sa folosesc ca sa dispara?va multumesc mult de tot ca miati raspuns.acum ma simt mai bine in legatura cu ceea ce credeam eu.va multumesc!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •