sunt derutata.

22-11-2007
bebela***
Nu este medic/terapeut
bebela***
buna
de 3 saptamani imi "rezolv"problemele dentare, care sunt numeroase:masele scoasae dinti strambi si cariatii.un cosmar.dar problema care mi-o pun e ca dr care ma trateaza imi face intr-o zi cam multe operatiuni de ex ieri mi-a scos un dinte mi-a aplicat tratament la 2 dinti pt a puta face lucrarea si mi-a pus 2 plombe...azi...nu mai poyt de durere, inebunesc de durere.mai mult mi-a scos o masea si simt ca a ramas o radacina si nu ma crede.nu stiu..poate eu nu am habar de medicina dentara dar totusi mi se oare ca ma solicita prea tare si am progamaridin 2 in 2 zile.si inca ceva fiind iarna si frig.poate afecta...dantura.soacra mea ma inebuneste de 2 zile ca pot sa mor.ca au mai fost cazuri. va multumesc daca imi rasp
2 comentarii
0
22-11-2007, ora 00:00
bebela***
Nu este medic/terapeut
bebela***
inca ceva.simt ca am o punga de puroi...o umflatura langa nas.care tot de la dinte provine.si o simt cam de 4 zile...ma doare cand ating.
0
23-11-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna..de fapt sunt un EL...:)) PAi sincer sunt cam multe facute intr-o singura sedinta. FAptul ca sunt programarile sunt din 2 in 2 zile asta nu e rau...poate ca ai convenit sa iti termine inainte de sarbatori si acum tehnicienii dentari sunt destul de aglomerati, asta o simt si pe pielea mea la cabinet...toti vor acum.dar sincer unde nu au fost dinti 5 ani...nu pot apare peste noapte.
Trebuia facut inaite un plan de tratament...sunt multe de discutat.
CAt despre durerea care pleaca de la nas tine de o infectie a unuia dintre dintii din fata si treb sa afci o radiografie la el.In cazul in care insa la acel dinte s-a facut tratament inseamna ca nu a fost facut cum trebuie.Nu pot sa decid eu asta...asa cum si dvs ati mai spus...aveti probleme multe...sunt si multe de discutat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul