sunt dereglari sau sunt gravida?

27-10-2008
bubu_15ro
Nu este medic/terapeut
bubu_15ro
am luat 5 ani de zile anticonceptionale iar acum din augus m-am oprit.Intr-e timp am fost blonava si am primit medicamente pt ficat dar toate sunt pe baza de plante si mai iau si Colonix.Azi e a 38-a zi(38 zile numarate din prima zi de ciclu) de la ultimul ciclu si nu mi-a venit.Mi-am facut acum 3 zile un test si mi-a aratat negativ.nu stiu ce se intampla, rau nu ma simt deloc.astept un raspuns curand, va multumesc
14 comentarii
0
27-10-2008, ora 14:57
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
e posibil câteva luni de dereglări până la normalizarea ciclului
0
28-10-2008, ora 20:38
bubu_15ro
Nu este medic/terapeut
bubu_15ro
mi-am facut 2 teste pana acuma, azi dimineata a fost ultimul si ambele au iesit negativ.sincer nu prea am incredere in testele acestea.programare la ginecolog am gasit numai pe sfarsitul saptamanii dar nu mai rezist sa stau asa fara sa stiu nimic.cand mi-am facut testul de dimineata urina mi-a fost putin rosiatica dar atat.
0
30-10-2008, ora 12:14
bubu_15ro
Nu este medic/terapeut
bubu_15ro
am fost la ginecolog si m-a bagat intr-o ceata totala.Prin palpare nu a simtit nimic iar la ecograf a vazut ca uterul mi putin rasucit.Mi-a spus sa ma mai duc o data saptamana viitoare cu vezica plina, el nu a exclus nici sarcina si a zis ca poate fi o sarcina extrauterina sau anexita.este posibil sa nu isi fi data seama dc sunt daca ar fi 3 sept?va rog sa ma ajutati ca am venit mai nelamurita de acolo.
ms
0
22-04-2009, ora 19:36
f0o0x0
Nu este medic/terapeut
f0o0x0
nu stiu daca sunt sunt gravida sau nu, am facut test a iesit negativ, dar nu sunt convinsa, am facut sex neprotejat inainte cu o zi de ciclu, e posibil sa fi ramas gravida? s-a intamplat acum 3luni, timp in care am avut menstruatie. multumesc.
0
25-04-2009, ora 12:23
oana01
Nu este medic/terapeut
oana01
as vrea sa aflu si eu va rog frumos dak e cineva draguta sa-mi raspunda la o problema care ma macina.a trecut 6 zile de cand am luat pastila de a 2 zi si inca nu mi-a venit..imi este frica poate am ramas insarcinata..tot astept dar nu imi vine..nu stiu ce sa mai fac..am luat pastila dupa 65 de ore de la contactu sexual..e posibil sa nu isi fi facut efectul...si dak sunt insarcinata am auzit k de la pastila asta copilul o sa aiba probleme..este adevarat?pls am nevoie de un raspuns
0
19-06-2009, ora 22:54
iulia_k_
Nu este medic/terapeut
iulia_k_
Am si eu o mare nedumerire.Si eu banuiesc o sarcina, dar sunt cateva semne care ma baga in ceata daca e adevarat sau nu.Am facut 2 operatii(estetice), iar la 5 zile dupa, mi-a venit ciclul la data care trebuia, dar nu m-a tinut decat 2 zile.Intr-adevar am facut sex neprotejat, dar, totusi, a fost coitus interuptus(nu e o scuza, stiu).Medicul care m-a operat mi-a spus ca orice operatie poate deregla ciclul, dar acum fierb.Am facut un test, mi-a iesit negativ, dar inca mai sangeram foarte putin in momentul in care l-am facut.Ginecologul meu m-a programat peste 1 sapt, pana atunci nu mai am rabdare.Nici avort nu stiu daca pot sa mai fac, se spune ca nu poti sa faci multe anestezii.Astept si eu un raspuns de la cineva care se pricepe.Va multumesc anticipat.
0
23-10-2009, ora 11:16
mira21
Nu este medic/terapeut
mira21
buna am si eu o peoblema trebuia sa-mi vina pe 4 si suntem an 23 niciodata nu mia antarziat atat nu stiu ce sa fac trece luna si ma trezesc gravida iar.Am o fetita de 3 ani si 4 luni si sincer nu mai vreau bebe cel putin deocamdata, am 21 de ani, am tot timpul nu? Dupa parerea voastra as putea fi? o sa-mi fac un test, al am deja dar mie frica sa vad k iese pozitiv ajutati-maaaaaaaaaaaa.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
0
23-10-2009, ora 12:29
mihaela8324
Nu este medic/terapeut
mihaela8324
Buna aceeasi problema o am si eu la fel ultimul cm l-am avut pe 1 sepembrie dar sincer mi-s dori sa fiu insarcinata, eu am stari de somnolenta pofta de mancare stari de voma dar nu mereu si pe deasupra mi-au aparut pe sani niste vene care sunt mai vizibile sanii nu ma dor
Nu stiu ce sa zic oare sunt insarcinata?
0
23-10-2009, ora 13:09
ilona_9
Nu este medic/terapeut
ilona_9
Am o mare problema: am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare afara, si nu eram in perioada fertila. Mentionez ca am facut un tratament cu medrol: se poate sa fie o dereglare hormonala din cauza tratamentului? Este a treia zi de intarziere. Sa fac totusi un test de sarcina? Se poate sa fiu insarcinata?
0
24-10-2009, ora 16:24
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
ilona_9, sunt sanse sa ramai, nu foarte mari, dar sunt. Foloseste o metoda de protectie, nu te mai baza doar pe zilele fertile/ infertile.

mira21, ai avut vreun contact neprotejat?

oana01, pastila de a 2-a zi deregleaza destul de mult organismul. Fa un test la 10 zile de la intarziere.

f0o0x0, daca ai avut menstruatie timp de cele 3 luni, nu sunt probleme.

iulia_k_, poate si operatia e de vina, dar totusi...foloseste protectie, nu te mai baza pe faza cu intrerptul
0
24-10-2009, ora 21:49
mira21
Nu este medic/terapeut
mira21
alexxy_a da, nu ma protejez deloc de cand am nascut fata nam mai ramas deloc pana acum, nu stiu ce se antampla, se zice k imediat dupa ce dai o nastere ramai, eu nam mai ramas an 3 ani si 4 luni si mam bazat pe asta daia nici nu mam protejat maine am de gand sa fac testul sa vedem mie oooooooo frik de nu mai pot. dak crezi k as putea fi anunta-ma te rog. MULTUMESC ANTICIPAT.
0
24-10-2009, ora 23:16
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Nu trebuie sa te bazezi pe mituri d-astea daca nu vrei un bebe. Acum, n-ai decat sa astepti sa vezi daca vine...desi nu-mi inchipui cum de n-ai ramas insarcinata pana acum...in 3 ani si 4 luni ai avut numai contacte neprotejate si n-ai ramas...e wow..ti-ai mai verificat ovarele totusi..?..mie nu mi se pare deloc ok.
Sper totusi sa fie ok acum, ne tii la curent.
0
25-10-2009, ora 20:49
mira21
Nu este medic/terapeut
mira21
alexxy_a. UITE K MAM BAZAT IUBITA!!! Tin sa te anunt k azi dimineata mi-am facut testul si a iesit pozitiv, asa poate a vrut dumnezeu k numai dastea ami da, nici bine nu scap de o problema k imediat dau de alta.chiar sunt disperata nu stiu ce sa mai fac sincer. Avort chiar nu vreau sa fac, nam facut niciodata si nici nu as vrea sau as putea sa fac. Dar pan"la urma am facut multe la viata mea cum ie vb aia, nu stiu sigur, poate o spun la nervi, disperare k as face-o dar nu cred sa vedem te tin la curent. MERCI MULT!!!!!!!!!!!!
0
28-10-2009, ora 13:27
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Pai in cazul asta pastreaza copilul si pe viitor protejeaza-te! Ai grija de tine, gandeste-te bine ce vei face..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Semne de dezechilibru hormonal
  • Ce este o dereglare hormonală?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •