suge degetul

14-01-2009
claudet
Nu este medic/terapeut
claudet
am 2 copii 4 si respectiv 5 ani.amandoi cand se uita la desene animate tin degetul in gura.Cum sa-i dezvat? baga toti microbii in gura au facut si viermi(oxiuri)
2 comentarii
0
15-01-2009, ora 10:15
OlimpiaPink
Nu este medic/terapeut
OlimpiaPink
Da-i pe manuta cu o crema, sau la farmacie este ceva special, oricum cu ceva ce nu le prea place.!
0
19-02-2009, ora 21:48
miha_pinkcat
Nu este medic/terapeut
miha_pinkcat
ACEEASI PROBLEMA O AM SI EU CU FETITA MEA DE 5 ANI...SUGE DEGETUL, PLUS UN COLT DE PERNA CAND DOARME, DAR SI CAND CREDE EA CA EU NU O VAD(IN TIMPUL ZILEI). ASA FACE DE LA NASTERE. AM INCERCAT cu piper, ardei iute si alte chestii amare...de leucoplast nici nu mai poate fi vorba ca e deja mare.mi-e frica ca-si modifica si cerul gurii de atata supt.sincer eu nu mai am nicio solutie.dr ei de familie mi-a spus ca fata ei si-a supt degetul pana la 11 ani...eu sper ca n-o sa am ghinionul asta.daca gasesti vreo solutie spune-mi si mie ca eu am cam epuizat toate ideile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul