sufocare in somn

17-12-2013
Emilia1
Nu este medic/terapeut
Emilia1
Buna seara! Am si eu o mare problema legata de sanatatea mamei mele. De fiecare data cand doarme, se trezeste brusc sufocata si dureaza in jur de 5, 10 minute pana isi revine. Imi este foarte frica gandindu-ma ca este posibil ca odata sa nu mai poata respira deloc. Precizez ca are gastrita. Nu stiu daca asta este cauza! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, o parere pentru ca la medic nu vrea sa mearga. Ca sa amelioreze arsurile gastrice, folosteste Omeprazol, insa am observat ca in general cand consuma lactate se intampla sa se sufoce. Sa fie oare vorba de suc gastric? Orice sfat imi este de mare ajutor! Va multumesc!
3 comentarii
0
17-12-2013, ora 23:36
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Si eu am patit asa de cateva ori si concluzia a fost reflux gastric. Am si ceva kg in plus si mananc dezordonat seara plus ceva suc acidulat de unde rezulta...o megasenzatie oribila. Mai mult te sperie decat sa te priveze de aer chestia asta. Grija la alimentatie si faceti si testul pentru apnee.
0
18-12-2013, ora 15:25
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu cand aveam steatoza hepatica aveam ceva simptome asemanatoare cum ar fi: varsaturi in somn, stare de oboseala, adormeam instantaneu imediat dupa ce mancam, arsuri, pielea cu pate, mai decolorata, imi venea mancarea inapoi la aplecari, nu puteam sta pe burta. DE circa 2 ani de cand ficatul sa regenerat nu am mai avut aceste simptome dar acum din cauza tratamentul de chioterapie am arsuri pe gat si pana in stomac daca nu am grija la ce mananc: de la ceapa rosie de exemplu am arsuri, si cand am noaptea de ma trezesc din somn iau o pastila de CARBOCIT si dorm linistit pe urma, sau mananc seara paine mai arsa.
0
18-12-2013, ora 20:25
Emilia1
Nu este medic/terapeut
Emilia1
Si eu am arsuri gastrice dar nu ma sufoc atunci cand dorm. Mai ales daca mananc prajeli. Dar ea ma sperie foarte tare atunci cand se trezeste sufocata. Chiar nu stiu ce sa fac..ce medicament sa ia sa nu se mai intample.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •