suflu sistolic IC III parasternal - solutii?

07-05-2008
onutzu82
Nu este medic/terapeut
onutzu82
buna ziua! sper din tot sufletul sa gasesc un raspuns la aceasta problema a sotului meu pt ca inca nu a ajuns la un examen de specialitate - doppler si ce se mai face - si sunt tare ingrijorata. rascolind prin fisele lui medicale, la 18 ani nu i s-a gasit nimic rau la inima. la22 ani i s-a pus diagn de suflu sistolic in urma unui control de rutina. ca simptome, sunt: transpiratii reci - mai ales noaptea, respiratie grea, oboseala - nu rezista sa urce prea multe etaje, mai ales cu greutati in maini, si nici sa alerge 50m ca isi pierde suflarea; a lesinat de 3 ori pana acum, o data pe scari si a cazut rau; are mai mereu dureri in piept si chiar in spate - zice el ca la plamani; in plus, ii curge destul de des sange din nas, desi mai face injectii cu vit K. cand ii ascult inima se aude foarte tare cum bate - cand sta linistit ii pulseaza tot corpul, venele...- si se aude clar un suflu, nu e o bataie normala. sunt tare ingrijorata de cum o sa evolueze si care va fi finalul, sau cand. acum are 26 ani. se plange aproape zilnic de dureri de cap, si e mereu epuizat - poate si din cauza serviciului, e director de firma. stiu ca se face operatie pentru astfel de afectiuni, pt astuparea orificiului cu un sunt sau cu sutura. imi e si groaza de ce o sa-mi spuna medicul cand o sa ajungem si acolo. credeti ca e bun diagnosticul, poate aparea asa rapid - in 4 ani? ce imi recomandati in afara de un consult la medic si repaos cat mai mult? va multumesc!
1 comentarii
0
09-05-2008, ora 00:00
andranicolle
Nu este medic/terapeut
andranicolle
Cel mai sigur e sa il vada un medic. Va recomand Centrul de Diagnostic V. Babes Bucuresti - 317.95.03 ; 317.95.04 ; 317.95.05
dr. Comsa Florin - specialist chirurgie vasculara (face ecografii Doppler) si dr Bumbu Aurelia - cardiolog.

Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul