sufar de aritmie, va rog un sfat...

15-12-2008
cornelus_d
Nu este medic/terapeut
cornelus_d
sufar de aritmie si palpitatii de cativa ani, intre timp am fost la destui medici cardiologi si mi-au spus ca am inima sanatoasa...si totusi aceste deregleri de ritm nu imi dau pace.Ce pot face?Precizez ca nu fumez si nici nu beau cafea.Am 31 de ani.Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
17-12-2008, ora 06:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Acestea sunt tulburari in activitatea electrica a inimii si pot surveni si pe o inima sanatoasa, ca urmare a altor boli ale organismului, stress-ului, la persoane cu un sistem vegetativ labil etc..Acei cardiologi sigur ti-au dat tratament.Urmeaza-l si tine cont de sfaturile lor.Se va vedea in timp daca medicatia data va stabiliza inima.Sarbatori fericite!
0
17-12-2008, ora 13:07
cornelus_d
Nu este medic/terapeut
cornelus_d
multumesc pt urari, sigur ca mi-au dat niste tratamente insa au fost medicamentoase respectiv betaloc si inca cateva care nu mi-au inspirat incredere deloc.Citind pe prospect te iei cu mana de cap.Am mai incercat cu ceaiuri talpa gastii si paducel insa cu efect temporar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici