streptococ beta hemolitic

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
in urma cu 3 ani am descoperit din greseala ca am un streptococ beta hemolitic. am facut cam un an tratament cu moldamin injectabil, dar fara efect. de atunci nu am mai facut nici un tratament. medicul meu de familie insista sa-mi operez amigdalele pt ca acestea ar reprezenta cauza pt care nu m-am vindecat. nu stiu ce tratament sa fac, si daca sa operez sau nu amigdalele.
va multumesc pt raspuns
3 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Streptococul tau este probabil rezistent la moldamin. Trebuie sa mergi la un laborator sa-ti recolteze exudat faringian pt. a-ti face o antibiograma. Astfel poti sa afli la ce antibiotice este sensibil streptococul tau si sa incerci sa te tratezi medicamentos. Bafta!
0
22-09-2006, ora 00:00
andreuk
Nu este medic/terapeut
andreuk
Din proprie experienta iti spun k dak nu ai scapat de el cu injectii cu moldamin, sunt slabe sanse sa scapi cu antibioticele de pe antibiograma.Eu m-am chinuit mult cu un astfel de stafilococ si mi-as fi dorit k la vremea respectiva sa imi spuna cineva ce e de facut.Intr-un final, cand ma saturasem de injectiile acelea dureroase, de antibiotice(de la care poti sa dai in candida dak iei prea multe)de toate cele, mama a luat din ziarul"formula as"adresa unui doctor care mi-a recomandat un tratament naturist cu propolis, propolen si altele.Tratamentu dureaza multe luni da in cazu meu a dat roade.Un doctor mi-a recomandat sa-mi scot amigdalele k poate de la ele e infectia si a zis k dupa operatie ar trebui sa nu mai am probleme.Nu face prostia asta!!!cand l-am intrebat:sigur scap asa?a zis k nu stie sigur.Si probabil k dak nu era de la amigdale mai scotea ce mai gasea prin gat poate poate scapam intr-un final.Doctorii vor sa-si ia banii pe operatii nu sa te faca pe tine bine!dak faci toate tratamentele posibile si nu da roade nici unul atunci sa apelezi la operatie
0
29-10-2006, ora 00:00
medula
Nu este medic/terapeut
medula
poti te rog sa-mi dati mai multe informatii despre acel tratament cu propolis? multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Streptococul beta hemolitic de grup B în sarcină
  •