stima de sine

16-11-2012
amailia
Nu este medic/terapeut
amailia
Dintotdeauna am avut probleme cu increderea in mine dar tot lupt si tot recidivez..si cad intr-o depresie groaznica in care nu gasesc motive sa traiesc...dar k intotdeauna iar imi reincarc bateriile ma simt puternica si pornesc la drum si dintr-o data iar cad...ce se poate face in astfel de situatii?
2 comentarii
0
16-11-2012, ora 19:26
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Amalia, ceea ce descrii tu este depresia, iar stima de sine poate fi atat o cauza cat si un "simptom". Oricum ar fi, este dificil sa iti cultivi increderea in tine de una singura. Incearca ajutorul unui specialist. El te va ajuta sa intelegi de unde provine stima de sine scazuta si va fi alaturi de tine in identificarea acelor resurse din tine, care te-au ajutat de-a lungul timpului.
0
19-11-2012, ora 16:32
amailia
Nu este medic/terapeut
amailia
va multumesc foarte mult de raspuns dar din pacate eu nu imi permit un psiholog!:(...dar sper cum m-am mentinut pana acum pe" linia de plutire" sa reusesc si de acum inainte.o am pe prietena mea care de cate ori cad ma ridica e ca un psiholog pentru mine:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul