stern asimetric

05-07-2011
bogdanovici
Nu este medic/terapeut
bogdanovici
buna ziua.fetita mea in varsta de 12 ani are sternul usor asimetric in sensul ca in partea stanga este un os (care pare pozitionat orizontal la atingere) care-i mai iesit in afara decat cel din dreapta.de fapt acest os este normal din cate am vazut la ceilalti membrii ai familiei.problema este celalalt care este putin prea in interior.mentionez ca fata face dans sportiv de performanta de cca 5 ani si ca aceasta problema am sesizat-o de cateva zile, nu este dureroasa si deocamdata nu este decat o mica problema de estetica.as dori sa stiu daca exista vreun tratament si daca pe viitor se poate agrava.multumesc.
3 comentarii
0
05-07-2011, ora 22:38
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
fiul meu a avut asa ceva -pe la aceeasi varsta-si dr. a explicat ca se datoreaza cresterii rapide in inaltime, ca urmare i-a recomandat inotul si de atunci totul e BINE.
nu a recomandat niciun tratament.
0
08-07-2011, ora 12:52
bogdanovici
Nu este medic/terapeut
bogdanovici
sper sa aveti dreptate.intr-adevar fata a crescut mult in timp relativ scurt.multumesc pentru sfat
0
28-08-2011, ora 16:20
Virgil26
Nu este medic/terapeut
Virgil26
Ma numesc Ionut si am 26 de ani, am fost diagnosticat cu Pectus Carinatum, deformatia este evidenta, d.p.d.v. clinic nu am sesizat nimic sever inca. Care este procedura cea mai eficienta pt un rezultat bun estetic cat si cllinic. Cu stima, va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: