sterilitate

04-06-2009
celena 26
Nu este medic/terapeut
celena 26
am probleme cu ciclu menstrual..am luat duphaston si dupa 2 zile am avut ciclu, credeti ca daca fac tratament cu duphaston si iau anticonceptionale mi se va regla?
da-ti-mi un sfat cat timp sa le iau?...sau ce tratament as putea urma?...pe cale naturista e ceva?
1 comentarii
0
06-06-2009, ora 09:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Duphaston si contraceptivele banuiesc ca le-ai luat ca urmare a unei consultatii, recomandate de catre medicii specialisti care te-au vazut. Tot medicul ginecolog ti-a spus cat timp sa le iei si cand sa revii la control.Trebuie sa faci exact asa cum ti s-a spus. Ciclul se va regla, nu trebuie sa exagerezi, sa iei un surplus terapeutic, iar terapia naturista pentru ceea ce ai tu nu se ia impreuna cu cea medicamentoasa, ori una, ori alta.Deci daca nu te-a vazut nimeni pana acum si terapia este "copiata" din alta parte unde ti s-a parut ca problema medicala este similara cu a ta, trebuie neaparat sa te prezinti la ginecolog cu pastilele la tine.Daca nu, tine cont de recomandarile primite.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul