sterilitate

01-02-2009
manuica
Nu este medic/terapeut
manuica
acum 9 ani am avut un avort si o sarcina extrauterina.am facut apoi ani la rind investigatii peste investigatii.mi sa gasit ca am endometrioza in urma unei interventii laparoscopice, am facut tratament, dupa tratament, am f acut o inseminare artificiala nu am reusit, am fost in statiunea sovata 4 ani la rind, apoi mi sa descoperit co am trompa cealalta infundata,. AM fost anul trecut in vara la Szeghet am facut fiv nu am reusit, acum urmez de 3 luni cu brinca ursukui si mi sa reglat ciclul de la 33 zile la 29 zilen, iar in primele doua luniin ziua 18 noaptea ma lua o durere pe trompa groaznica, apoi de uter, iar in luna a3a in ziua 16 dar ziua tot aceleasi simtome. daca puteti sami raspundati si mie aceste simtome imi arata ca mi sa desfundat trompa si este permeabila in urma tr cu brinca ursului. caci dupa calculele mele aceste date de mai sus specificate ar fi zilele fertile.
2 comentarii
0
01-02-2009, ora 17:46
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
Eu nu cred in zile ferile si zile ´´neproductive´´, deoarece ovarul este in permanenta si un singur spermatozoid daca ajunge BOOM gata esti gravida.
In sterilitate cred, de la 40 in sus, dar nu neaparat. Eu sunt convinsa ca daca ai avea doctori buni, sunt sigura ca ai putea ramane gravida.
0
04-02-2009, ora 18:37
manuica
Nu este medic/terapeut
manuica
Buna Cristina si iti multumesc pentru incurajare, dar care doctor caci mam saturat de iei, speranta nu miam pierdu=to pentru ca stii cum se spune ca speranta moare ultima, iar la mine nu a murit inca. stiu ca ovarul este in permanenta in lucru dar dupa cum ti=am zis ca trompa mea era sau este infundata, eu eram curioasa si daca ai cumva cunostinte de asta te=as ruga sa-mi spui daca in urma tratamentului cu brinca ursului mi sa desfundat trompa si de ce numai in anumite zile am dureri pe trompa si apoi de uter.Iti multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul