sterilitate

05-06-2006
nina2006
Nu este medic/terapeut
nina2006
Am 35 de ani si sunt casatorita de 12 ani, iar de 8 ani tot incercam sa avem copi fara succes- sterilitate cu o cauza necunoscuta. Am avut intotdeauna un ciclu foarte regulat la 24 de zile, iar ovulatia o am in ziua 14. Am incercat de 3 ori fertilizarea in vitro : prima si a treia oara nu s-au prins, iar la incercarea a2-a dupa 8 saptamani s-au oprit din dezvoltare (erau 2). Dupa tratamentele de fertilizare am ajuns la un ciclu de 26 de zile si o perioda de ciclu fara dureri. Eu tot mai sper cu toate ca fertilizarea in vitro este ultima sansa, iar in cazul nostru nu functioneaza.
Exista un test pentru a verifica daca ovulul a fost eliminat din ovar? Perioada de 10-12 zile dupa ovulatie poate fi o cauza a infertilitati? Exista un tratament pentru implantarea sigura a ovulelor fecundate? Ce alte tratamente mai exista?
1 comentarii
0
06-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Tratamentele care exista sunt cele la care ati apelat deja. Solutia este sa perseverati.
De vreme ce spuneti ca aveti ovulatia in ziua 14, nu isi are rostul intrebarea referitoare la eliminarea ovulului din ovar(asta inseamna ovulatie, desprinderea ovulului de ovar).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul