dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!

01-04-2008
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
buna ziua, am 26 de ani, in urma nasterii naturale mi-a fost montat un sterilet care il am de vreun an si jumatate.Problema e ca ma doare destul de des burta, cateodata niste dureri insuportabile, in partea de jos, cred ca pe la ovare, nu stiu sigur, dar cand merg la control la ginecolog imi zice ca totul e ok.Durerile apar si la contact sexual aproape de fiecare data, e f neplacut, va rog, as vrea sa stiu daca de la sterilet se trag toate aceste dureri, oare daca l-as scoate ar trece si durerile sau ce ar trebui sa fac?
12 comentarii
0
01-04-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Pot sa te intreb cati copii ai? Iti mai doresti copii? Daca mai vrei un copil, ar fi bine ca steriletul sa nu fie optiune contraceptiva; Cat timp a trecut de la montarea lui? Ai fost periodic la consult ginecologic?; Te sfatuiesc sa iei legatura cu un medic ginecolog, simptomatologia acuzata de tine poate avea legatura cu steriletul ; Numai bine
0
02-04-2008, ora 00:00
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
buna ziua, am un copil de 1 an si 10 luni, cred ca imi mai doresc si alt copil, deocamdata nu pot raspunde sigur, dar la ginecologie am fost cam de 3 ori pe an la control, ar trebui mai des? care sunt dezavantajele steriletului?
0
13-04-2008, ora 00:00
chity
Nu este medic/terapeut
chity
si eu mi am pus sterilet in urma cu un an si jumatate si am aceleasi simptome ca si tine.dureri persistente in partea inferioara a abdomenului, in timpul actului sexual ma inteapa uneori ceea ce este foarte neplacut.am mers la medic si mi a zis ca totul e ok.nici nu mai stiu ce sa cred.cum poate fi bine daca eu am aceste dureri?
0
14-04-2008, ora 00:00
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
buna chity, si eu mai am inteparuri in timpul actului sexual, si medicul imi zice de fiecare data ca totul e bine, cand merg la control. eu ma gandesc chiar sa-l scot, vreau sa stau o perioada de timp fara el, sa vad daca tot voi mai avea durerile si intepaturile, poate daca va fi la fel, adik daca voi fi sigura ca nu de la el mi se trag toate neplacerile, imi voi pune altul dupa cateva luni.
0
18-04-2008, ora 00:00
ianni_
Nu este medic/terapeut
ianni_
steriletul poate fi de multe ori o alegere proasta...mai bine renunti la el.,.sincer si iei contraceptionale sau te protejezi cum poti mai bine.exista foita acum...nu stiu nu mai optati pentru asa ceva.e o metoda mult prea antica...si dureroasa
0
21-04-2008, ora 00:00
cricricri
Nu este medic/terapeut
cricricri
Care ar fi metoda ideala de contraceptie pentru o persoana de 30 de ani, fumatoare, fara copii pana la aceasta varsta? Am inteles ca anticonceptionale + tutun= foarte grav pentru sanatate, sterilet - recunosc ca m-am gandit- pare un mic cosmar din ce povestiti voi, diafragma si foite - mi se par nesigure si incomode...Oare prezervativul ramane capul de lista???
0
22-04-2008, ora 00:00
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
offfff, la asta m-am gandit si eu, la alte metode de contraceptie si dupa cum le-am analizat, se pare ca nu e nici una care sa ma incante. asta e, poate totusi stie cineva vreo metoda sigura, comoda, nu prea costisitoare.
0
22-07-2009, ora 20:42
mihaela vrabie
Nu este medic/terapeut
mihaela vrabie
vreau sa stiu si eu daca a doua zi dupa montarea steriletului e normal sa am o scurgere abundenta de lichid alb -roz.?
0
23-07-2009, ora 23:43
thedream
Nu este medic/terapeut
thedream
da, este norma, si eu am avut, o sa-ti treaca.
0
29-07-2009, ora 21:20
mihaela vrabie
Nu este medic/terapeut
mihaela vrabie
multumesc, m-ai linistit.
0
22-11-2009, ora 22:11
danielahorincar
Nu este medic/terapeut
danielahorincar
Buna seara, am folosit si eu anticonceptionale aproape 13 ani si am renuntat la ele ca am depasit 35 ani si am ales sa-mi montez un sterilet Il am de vreo 3 saptamani si am niste dureri in zona ovarelor, si nu stiu cat mai tine treaba asta cu durerea ca nu mai pot.Daca poate sa -mi spuna cineva cat dureaza cu durerile Va multumesc.
0
06-04-2011, ora 22:45
cristina_h21
Nu este medic/terapeut
cristina_h21
Buna,
Eu tin sa va spun ca sunt la al treilea sterilet si ma simt bine, am folosit si anticonceptionale "Logest" si nu a fost multumita de ele pentru ca imi provocau niste migrene cumplite, in rest era ok si cu pastile, de aceea am renuntat si am revenit la vechea metoda "steriletul Cooper T" de care sunt multumita.Acum, ma gandesc ca fiecare are alt organism si reactiile sunt diferite.Si depinde cum a fost montat.
Va pup.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  •