stenoza cervicala

15-10-2014
tina_dx
Nu este medic/terapeut
tina_dx
Mama mea diagnosticata cu hernie de disc cervicala c5-c6-c7 (amorteli in mana dreapta si dureri care nu au trecut la nici un tratament) s-a operat pe 11.10.2014.
In timpul operatiei s-a constatat ca avea o stenoza cervicala si medicul a decis sa-i puna doua grefoane in loc de unu asa cum ne spusese initial. Imediat dupa operatie a prezentat aceleasi dureri ca inainte

Examenul rmn dupa operatie evidentiaza: Persista ipertofia apofizelor conciforme c6 ce predomina in gaurile de conjugare cu reducerea grasimi periradiculare, contractii radiculare la nivel foraminal. De asemenea se evidendiaza o zona de miopatie postcompresiva cu lungimea de 7mm si dimensiunile axiale de 3.5-2.5 mm situata in 1-2 stanga a maduvei cervicale la nivelul corespunzator spatiului intervertebral c5-c6 Canalul vertebral cervical normal. Corpuri vertebrale cervicale cu inaltime normala cu minima reactie edermatoasa la c5-c6-c7 dupa introducerea materialului de fixare Miolopatie postcompresiva la nivel vertebral c5 c6 Stenoze foraminate moderate reziduale c5-c6-c7 bilateral.
Peste patru zile i-a fost propusa asta opratie
Multumesc pentru timpul acordat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.