stari pshice

28-11-2008
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
am 27 de ani si mi s-a prescprs coaxil(dupa ce am trecut prin stiuloton seroxat serlift..)il iau de 2 zile una dimineata una seara dar parca ma inebunesc pastilele de felul acesta, parca nu mai sunt eu am niste senzatii ciudate dureri de cap ameteli si o stare cntinua de nervi. ce sa fac ? sa continuu cu coaxil sau ce sa fac medicul care mi l-a prescris nu e in oras pana miercuri. ce sa fac pana atunci sa continuu sa il iau?cee ce simt e normal la inceputul tratamentului cu coaxil? a mai luat cineva acest medicament ? ce rezultate ati avut? astept raspunsuriel dvs.
1 comentarii
0
02-12-2008, ora 17:48
lore_dana_v
Nu este medic/terapeut
lore_dana_v
Stimulotonul si serliftul au aceeasi subst. activa, deci nu e mare lucru daca le-ai schimbat intre ele.
Coaxilul are in general efecte secundare reduse si e atat antidepresiv cat si anxiolitic (mi-e greu sa-ti spun de ce tu ai o asa stare de nervi...).Tu pentru ce probleme urmezi tratament?
(doza de coaxil este de 3 cp/ zi)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul