stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi

13-05-2009
mirabela.d
Nu este medic/terapeut
mirabela.d
Buna ziua! am si eu o mare problema...de cateva luni incoace am permanent stari de voma si ma simt foarte rau. Ma trezesc cu aceasta stare de voma si ma culc cu ea. de vomitat nu vomit! Nu stiu ce sa mai fac.. am fost la doctor pentru analize(nu le facusem niciodata, dar de data aceasta mi-am luat inima in dinti si m-am dus). doctora mea de familie m-a tratat ca pe..nici nu stiu cu ce sa o compar. m-am dus la ea prima oara si i-am zis ce simptome am si a zis ca si ea ce sa-mi faca:|..m-a palpat si atata tot..si mi-a dat sa fac analize de sange si o ecografie(care a iesit bine). Bun.. dupa cateva zile m-am intors cu rez. analizelor de sange..s-a uitat fugitiv peste ele si zice asa in plictis, , ai anemie. si am intrebat pai si starile de voma sunt provocate de la anemie?ca totusi, sunt zilnice, uneori mai puternice alteori mai putin.si nu am obs ca ar fi de la alimentatie.precizez ca am 19 ani. si nu mi-a mai zis nimic. mi-a prescris omez, tardyferon si bilichol iar la farmacie am mai intrebat si mi-a dat metoclopramid. am luat zilnic..a trecut o luna si ceva saptamani, iar starea mea este aceeasi...stomacul nu ma doare. ce am: stari de voma de cand ma trezesc, la orice ora..o senzatie super nasoala..si lipsa de pofta de mancare, insa mananc, iar asta mai atenueaza "durerea".. ce sa fac ca deja au trecut atatea luni...???
4 comentarii
0
13-05-2009, ora 19:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
La ecograf nu a iesit nimic la ficat?Senzatie de greata si voma apare in conditii de stress, de tensiune emotionala, in anumite boli psihice, anumite obisnuinte alimentare [ poate iti place sa mananci gras, prajit, sau preferi alimentatia de fast-food, cu multe bauturi carbogazoase etc., poate ca mananci mult si la ore tarzii, nepotrivite], poate ca nu te odihnesti destul, consumi multa cafea si fumezi, poate ca ai o infectie intestinala mai veche [ un examen coproparazitologic al materiilor fecale ai facut?], poate ca ai o apendicita subacuta.Dureri nu ai, sau diaree, febra ?In cel mai rau caz cauza starii de voma poate fi o formatiune tumorala cerebrala.Solicita la medicul de familie o trimitere la un neurolog care-ti poate da recomandare pentru o tomografie craniana.Ai avut vreo lovitura la cap in ultimul an?N-ar fi rau sa te vada si un specialist gastroenterolog.Deci nu-ti slabi medicul de familie, mergi din nou la el, eventual cu unul din parinti si solicita trimiteri pentru a vedea ce e cu tine.Numai bine!
0
13-05-2009, ora 19:57
mirabela.d
Nu este medic/terapeut
mirabela.d
Multumesc. DAR...:la ecograf a zis ca e bine, decat colecistul putin ciudat, septat mediocorp. discret depozit. dar ca nu crede ca asta ar putea fi cauza. daca ar fi fost din cauza stresului tinea chiar atat..cateva luni de zile?. am mancat sanatos, tot tot oi vedea o imbunatatire, dar degeaba. suc nu beau..decat rar, de fumat nu fumez, cafea nu beau, odihnita sunt, nu pierd noptile aiurea. am facut decat urucultura la analize si a zis la rez analizelor ca am o usoara infectie, si am zis ca eram la menstruatie si a zis ca probabil asta e. dureri nu am, nici diaree nici febra..la cap nu m-am lovit. treaba e de mai bine de jumatate de an. Nu stiu, daca stau sa ma gandesc bine CRED ca toata treaba e de cand am fost ultima oara la strand(prin august). de atunci am avut o gramada de patanii. am luat de la strand o micoza "pitiriazis". de atunci mi-a aparut si sub limba un papilom lingual(de care am scapat dupa cateva luni cu diferite solutii)..si tot felul de prostii si ma gandesc ca poate de aici si aceasta "greata".
0
01-07-2009, ora 09:19
carmen2345
Nu este medic/terapeut
carmen2345
Buna ziua, am 32 ani si in urma cu 3 trei luni am avut o pneumonie si de atunci am ramas cu o stare de voma in permanenta si cu un tremur la picioare efectiv la cel mai mic efort simt cum mi se moaie, un puls mai mare de 96.La analizele de sange mi s-a spus de catre dr. ca nu am nimic:wbc:12.4, ne 74, 8, ne 9.3, mcv 77.6, mch26, plt 418, mpv 7, lacele de coagulare mg/dl 633 si un vsh 84.-acestea au iesit in afarea limitelor normale.Ma puteti ajuta.
0
15-07-2011, ora 12:21
lupescu
Nu este medic/terapeut
lupescu
Buna ziua, am o problema cu sotul meu in varsta de 25 ani, de o luna vomita aproape in fiecare zi, si-a facut anlizele la sange, coprocultura si urina + examen bila, toate au iesit bine.Si-a facut si o ecografie care e ok, un pic ficatul gras pt ca el obisnuia sa manance mancare mai grasa, nopti nedormite din cauza serviciului.mentionez ca de 2 luni nu mai fumeaza.dupa aceste investigatii el tot asa se simte, vomita in special dimineata.a fost si la spitalul fundeni, sectia endocrinologie, unde i s-a facut o endoscopie, rezultatul fiind =douden iritat din cauza unei bacterii care acum u o mai are.i s-a prescris un tratament cu urmatoarele pastile=motilium10mg, emanera20mg, normix200mg si linex forte.este a 2 zi de cand a inceput tratamentul si el tot asa se simte, nici o schimbare, nu stiu ce sa mai fac.nu mananca nimic gras, totul usor, supe, totul fript si fiert.nu vomita nimic verde sau cu sange, doar ce mananca sau spuma in caz ca nu a mancat inainte.vreau un raspuns de la un specialist sau de la cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare.va multumesc si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Stare de rău, oboseală și lipsă de energie
  •