stari de anxietate

15-03-2010
sarasarasara
Nu este medic/terapeut
sarasarasara
buna ziua
am o nelamurire oate cineva sa ma lamureasca.am suferit de atacuri de panica acu un an, am luat tratament si o perioada buna de timp dupa ce am terminat tratam.nu am mai avut treaba.de ceva vreme am inceput iar sa am atacuri de panica...am observat ca la schimbarile de vreme adica mai mult cand e innorat si presiunea scazuta am observat ca imi amortesc mainile si un pic picioarele, de aici ma panichez mie frica sa nu am altceva si ma apuca atacu de panica.intrebarea mea este..se poate ca de la presiunea atmosferica scazuta sa ma simt asa slabita si sa imi amorteasca mainile si picioarele?
astept raspunsuri..va multumesc!
1 comentarii
0
16-03-2010, ora 16:38
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
eu cred ca de la atac de panica si /sau anxietate iti amortesc mainile si picioarele, dar cel mai bine este sa te intorci la medicul care te-a tratat la inceput si sa ii spui problema ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul