stari de ameteala

03-04-2012
ghiocel
Nu este medic/terapeut
ghiocel
buna ziua am 25 ani, de 3 zile mi se intampla sa am o stare de ameteala, o ameteala ca atunci cand bei, dar nu te imbeti plus oboseala, capul il simt mai greu apar destul de brusc si in general dupa ora 10 sisau dupa 16 si parca la distanta mare vad umpic in ceata.am mai avut ameteli dar nu de asa intensitate dimineata pentru ca nu mancam sau la menstruatie cand nu luam anticonceptionale., nu stiu ce alte detalii sa dau. ce ar putea fi?
3 comentarii
0
03-04-2012, ora 14:04
NataliaCCI
Nu este medic/terapeut
NataliaCCI
Ar putea fi maulte cauze: de la faptul ca nu consumati apa suficienta in timpul zilei. Trebuei sa consumati 30 ml/1kg din masa corpului pe zi de apa, nu impreuna cu alte lilchide. Din cauza insuficientei de apa si posibil ca consumati cafea, si bauturi acidulate, se ridica foarte mult aciditatea in oragnism, iar de la asta singele devine foarte viscos. In asa fel creierul nu se alimenteaza cu oxigen si toate cele necesare, de aici si ameteala si senzatie de "cap greu".
La fel ati putea avea o anemie severea, din cauza parazitiolor. Trebuie sa faceti o analiza de singe, sa depistati daca aveti paraziti, dar tinind cont ca dupa statistica 95% din populatie au unul sau mai multe feluri de paraziti in corp, v-as recomanda sa faceti direct un program de deparzitare. Si daca nu ati facut unul niciodata, atunci durata trebuie sa fie de 3 luni, pentru ca sa cuprinda un ciclu intreg de viata a unui parazit.
Multa sanatate!
0
03-04-2012, ora 15:11
ghiocel
Nu este medic/terapeut
ghiocel
iau urinal 2 caspule pe zi, am avut acum o luna cistita nu am tratat-o si mia imbolnavit rinichii, am luat antibiotice 6 zile si pentru ca infectia a reaparut am luat iar 7 zile antibiotice.am terminat tratamentul acum o saptamana. de o luna nu mai beau cafea, nici bauturi acidulate, doar ceai de menta, soc, musetel.. apa nu pot sa beau, daca beau un pahar dintr-o inghititura simt ca imi vine inapoi.nu imi este sete, pot sta zile fara sa beau apa. e posibil sa fie si anemie, am si lipsa de calciu, si nu il asimilez cum trebuie.partea cu parazitii habar nu am, am sa ma interesez. multumesc mult pentru raspuns.multa sanatate
0
03-04-2012, ora 16:59
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
DACA...NU mananci.
sigur ca...nici sete nu-ti este..
- mananci suficient?
- ai luat tratamentul, medicamente FARA sa fi mancat BINE?
...iata SI ameteala..
UNA din cauze...
O seara faina!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •