starea dupa un infarct miocardic acut combinat cu alcoolism

04-10-2009
annaiss
Nu este medic/terapeut
annaiss
Buna seara,

Vreau sa intreb un medic sau cineva care a mai trecut prin asa ceva, ce pot face in acest caz.
Tatal meu are 54 de ani, nu avea probleme stiute cu inima, insa nici nu mergea la medic pentru ca ii era teama si se credea puternic si sanatos. Acum 5 zile a cazut la metrou, infarct miocardic acut. Persoana care a sunat la salvare era in spatele lui si a sunat in 30 de sec, ambulanta era aproape a venit in 3 min, l-au dus la spital si l-au tinut aprox 4 ore la resuscitare ( cat a stat acolo a mai avut 3 aritmii).
A stat 2 zile sub aparate, nu se stia daca poate respira singur, s-a stabilizat si acum este la terapie intensiva de coronarieni, Problema este cum putem depista daca creierul este afectat, cum si cand ne dam seama, si cum il putem ajuta?
Au trecut 3 zile de cand respira singur insa are momente cand nu ne recunoaste, vorbeste aiurea, are haluciantii, nu realizaeaza ca e in spital, e f agresiv si nervos, il tin legat pt ca vrea sa plece de acasa. El bea si f mult si des, aproape zilnic, de aceea noi, familia, consideram ca poate este si un sevraj ( aceste halucinatii si amnezii). Dar nu stim ce sa facem, cum il putem ajuta, exista tratament, terapie?

Va multumesc si va rog sa imi spuneti orice credeti ca ne-ar ajuta, pentru ca am doar 24 de ani si sunt disperata sa se intample asa ceva si nu stiu ce sa ma mai fac.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici