stare de voma persistenta si lipsa poftei de mancare

30-07-2011
placebo
Nu este medic/terapeut
placebo
Buna ZIua! M-am sculat dimineata cu o durere de burta si o stare de voma persistenta.Am iesit afara normal...insa nu aveam pofta de mancare si starea de voma inca persista.Am incercat sa mananc un sandwhich cu salam si un ou ochi, insa nu am putut.Am mancat niste nectarine pe care le-am vomat mai tarziu.O perioada a disparut starea de voma insa cam la o ora a inceput din nou insa fara nici o durere de burta.Am mancat un iaurt si iar imi venea sa vomit.Am luat o pastila de Metoclopramid, insa fara vreun efect insa tot mai am o usoara stare de voma si nu am deloc pofta de mancare.Ma puteti ajuta?
Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
30-07-2011, ora 18:12
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Desigur cauze pot fi multe: colecist lenes, paraziti intestinali, Helycobacter etc...sigur iti va raspunde un medic pe forum. Ma intreb, la toata starea care ai avut-o, care o ai, Nu trebuia sa mananci NICI paine cu SALAM, nici oua, nici, iaurt, nici chiar nectarina...ce am facut eu azi dimineata ?(fiind in aceeasi situatie) : am baut un ceai caldut, 2 felii paine prajita, imediat un colebil si No-Spa, apoi o cafea mica (eu am tensiunea fff mica).am scapat iata si de durere si de greata si de voma...dar, eu stiu de unde toate astea...am mancat ieri (dupa o pauza de 2 ani)..niste mici.Sanatate.
0
30-07-2011, ora 19:36
placebo
Nu este medic/terapeut
placebo
am uitat sa precizez, am 17 ani si nu am mai avut probleme pana acum.Trebuie sa mai adaug si ca ma simt foarte obosit.
0
31-07-2011, ora 20:20
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Mergi la medicul de familie care sigur iti va da un set de analize uzuale; hemoleucograma, alt, ast, uree, creatinina, vsh, etc. Sa nu ai hepatita, urmareste urina daca se inchide la culoare( ca berea ) de urgenta la spital.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: