stare de rau generala: imi bate inima cu putere si am intepaturi

05-02-2013
cosmin_angh3l
Nu este medic/terapeut
cosmin_angh3l
Buna ziua. nu stiu ce se mai fac. de 3 sapt imi este rau zilnic. simt inima ca imi bate cu putere, am intepaturi in zona inimii, mana stanga o simt usor amotita. in prima zi mi-a fost cel mai rau, nu mai puteam sta in picioare, aveam un nod in gat, abia respiram si incercam sa nu lesim. am fost la urgenta si mi-au facut un ekg si un test de sange si au spus ca sunt perfect sanatos. la vreo 2 zile iar mi-a fost rau...mi-am revenit dupa aprox o ora. in rest zilnic ma ia ameteala, ma doare capul si am intepaturi in zona inimii. mi-a mai fost rau si in octombrie2012 cand tot la fel am aj la urgenta si au zis ca sunt in regula(in toamna mi-au facut si radiografie la plamani si e totul in regula).Zilele trecute am facut analize la sange si urina si sunt ok. Nu stiu unde sa mai merg si ce analize sa mai fac. Peste tot ma gasesc sanatos iar eu nu imi revin deloc. Va multumesc
13 comentarii
0
05-02-2013, ora 16:54
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
Ai stat sa analizezi conditiile de aparitie ale starii tale?
0
05-02-2013, ora 16:58
cosmin_angh3l
Nu este medic/terapeut
cosmin_angh3l
de obicei aceste stari le am cand nu fac nimic. am uitat sa spun ca ma ustura ochii aproape continuu chiar daca doar destul de mult si am o durere usoara si continua de cap.
0
05-02-2013, ora 17:15
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
Ai putea sa faci o cura cu magne b6 sau magnerot 10 zile apoi 10 zile de calciu cu d3, lipsa acestora creeaza niste stari cel putin ciudate (stari asemanatoare cu o afectiune cardica, clar in lipsa uneia), pt durerile de cap ia un antialgic si incearca sa nu le bagi prea tare in seama de preferat sa iti concentrezi atentia pe altceva, sa faci lucruri placute, sa iesi la aer si sa te plimbi, sa citesti ceva, sa asculti muzica de relaxare si nu in ultimul rand sa GANDESTI POZITIV si sa fi puternic!!!
0
05-02-2013, ora 17:16
cosmin_angh3l
Nu este medic/terapeut
cosmin_angh3l
la analize mi-a iesit calciul putin scazut dar nu sub limita. de atunci iau zilnic cate o pastila de calciu cu magneziu si D3. pot lua si aspacardin impreuna cu calciu? in toamna cand am ajuns la urgenta mi-au dat sa iau aspacardin timp de 5 zile si asa cum am spus si mai dev nu am mai avut probleme pana acum 3 saptamani. pozitiv incerc sa gandesc dar cand ma ia cate o stare de rau de nu vad pe unde merg si ma albesc la fata nu stiu ce sa mai fac. am uitat sa spun ca atunci cand imi este foarte rau incepe sa ma doara si burta si simt nevoie de a merge la baie. pe partea stanga sau pe burta nu pot sa dorm deoarece imi simt inima cum bate. Va multumesc pt rasp atat de rapid primite.
0
05-02-2013, ora 17:43
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
Da poti lua aspacardin(contine potasiu si mg) impreuna cu calciul cu d3. Pentru tahicardie poti incerca produse naturiste pe baza de valeriana, paducel sau mai poti incerca niste exercitii usoare: te asezi pe spate cu picioarele putin ridicare si inspiri lent expiri lent concentrandu-te pe aceasta respiratie inima ta incepe sa incetineasca ritmul, iei cateva inghitituri de apa rece si te stropeste cu apa race pe fata, sau mai este manevra Valsalva inspiri te prinzi de nas si incerci sa expiri pe nas bineinteles ca nu vei reusi apoi iei mana si dai aerul afara... si eu sunt tahicardica cateodata si la mine functioneaza in special gurile de apa rece si tinctura de valeriana (15-20 de picaturi in putina apa) in 20 de minute sunt fresh. Aaaa si inca ceva nu te speria prea tare, la vremurile in care traim nici nu ne mai miram ca mai avem perioade de genul, o sa treaca...ai incredere si incearca cu incredere tot ce ti-am zis :)
0
05-02-2013, ora 21:21
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
care sunt valorile tensiunii arteriale?
dar ale glicemiei?
cele bune,
0
05-02-2013, ora 22:56
cosmin_angh3l
Nu este medic/terapeut
cosmin_angh3l
Tensiunea nu o stiu dar de fiecare data mi s-a spus ca o am de aviator. La ultimul ekg aveam 68, la analize colesterol 220 si glicemia 86.
0
06-02-2013, ora 01:58
pacientipo
Nu este medic/terapeut
pacientipo
Ai avut o perioada mai grea?suna a distonie neurovegetativa+niste atacuri de panica.fa si niste analize ptr tiroida
0
06-02-2013, ora 15:44
cosmin_angh3l
Nu este medic/terapeut
cosmin_angh3l
nu pot sa spun ca am avut o perioada mai grea. care ar fi analizele necesare pt tiroida? multumesc
0
06-02-2013, ora 21:06
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
suna la dr endocrinolog,
fa-ti o planificare si-ti va zice si CE analize sa faci.
vei exclude...un rau.
0
16-02-2013, ora 09:02
cosmin_angh3l
Nu este medic/terapeut
cosmin_angh3l
Buna dimineata. De cateva zile nu am mai avut palpitatii si stari de lesin. Problema acum este ca de doua zile am dureri la spate in stanga si in dreapta. am mai avut aceste dureri dar nu ma tineau asa de mult. de la ce ar putea fi? multumesc
0
07-03-2013, ora 11:08
cosmin_angh3l
Nu este medic/terapeut
cosmin_angh3l
revin cu analize noi si alte stari. am scapat de palpitatii, ameteala, etc. zilele trecute m-am confruntat cu o durere de cap crancena(doar pe partea stanga a capului). se plimba durerea de la tampla pana pe gat. dupa ce am luat nurofen 3 zile am scapat. ma mai doare din cand in cand capul dar foarte putin. Marti am fost si am facut o ecografie abdominala totala...sunt sanatos tun.Aseara am fost si am facut ekg, ecocardiografie, i-am povestit medicului toate starile de rau pe care le-am avut...rezultat:sunt sanatos tun. Mi-a spus ca starile de rau au venit de la creier. Astazi de dimineata am dat-o in altele:m-am trezit, m-am invartit putin prin casa, m-am spalat pe dinti si imediat m-a luat o stare de voma(pe care o am mai in fiecare dimineata de mult timp) si am vomat de vreo 3 ori lichid galben si amar, lucru pe care nu l-am mai patit. Dupa ce am vomat nu am mai avut nimic. Ce pot sa mai am ca m-am saturat? Toata ziua umblu pe la doctori. Va multumesc
0
14-03-2013, ora 02:17
Shanta
Nu este medic/terapeut
Shanta
- anxietate, nevroza (de aceea iti amortesc membrele si ametesti).. probabil in ultima instanta o sa ti se spuna ca este distonie neurovegetativa.
- nu este de la hipocalcememie, tensiune etc.. apropo ce rol au avut stresul si nervii in viata ta? dar odihna fizica/psihica?

Pentru inceput ar trebui sa te calmezi. Nu le mai da asa mare atentie si o sa treaca..probabil vor veni altele, vor trece si alea samd. Mai bine pe rand decat toate odata.

La neurologie ai fost? Ar fi bine sa mergi ca sa scapi de o grija.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • E normal să-ți simți inima bătând?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •