stare de agitatie seara si frig la picioare

22-12-2010
alex1980
Nu este medic/terapeut
alex1980
Este vorba de tatal meu in varsta de 73 de ani. Cu multi ani in urma i-a fost depistata o tumoare la glanda hipofiza dar care nu a evolut in timp multi ani, dar in ultimii 5 ani a inceput sa se modifice acea tumoare si tatal meu a inceput sa ia tablete ptr glanda si sa faca aproape anual un control la cap sa vada cum evolueaza tumoarea. La ultimul control i-a zis ca nu e cazul de operatie, dar starile de agitatie au inceput dupa acel control. Dupa cateva zile de cand a venit de la control a inceput sa fie mai slabit, sa oboseasca foarte repede, sa ameteasca( a si cazut in casa) si sa nu poate sa mearga 10 metrii ca trebuie sa se aseze. Dar acum in ultima saptamana aproape in fiecare seara, dupa ora 18.00, incepe sa ii fie frig la picioare si sa aiba o stare de agitatie in tot corpul( sta intins in pat si isi misca picioare fara incetare) si nu poate sa stea intr-un loc, se ridica din pat si se pune pe fotoliu si apoi inapoi in pat si tot asa. E slabit, palid si nici vocea nu o mai are ca inainte.
Poate sa il afecteze acel control care il face ptr glanda hipofiza? (cica se face numai o data pe an asa ceva la un pacient, cred ca e vorba de o injectie care face posibil examinarea tumoarei).Iar daca nu e de la acel control ce poate sa fie si ce tratament exista ptr asa ceva?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul