sperma bicolora

22-01-2012
elenababy92
Nu este medic/terapeut
elenababy92
buna ziua, am o mare nedumerire daca ma puteti ajuta, ieri dupa ce am facut-o cu al meu iubit la sf. actului sexual acesta a ejaculat pe un servetel alb, pana aici toate bune dar se pare ca primii 2 stropi de sperma au fost normali(culoarea si vascozitatea) si apoi ce a urmat a fost o sperma de culoare mai inkisa, galbuie, cafenie, nu stiu s-o descriu exact si "lichida", adica subtire, se prelingea asa. el se mai masturbeaza uneori in lipsa mea, nu stiu cat de des, poate fi si din cauza asta?relatiile sexuale le-am inceput de curand si pana acum o luna se masturba cam des, spune el iar de cand am inceput rel. sexuala le.a rarit considerabil spune el si sincer il cred, nici n-ar mai avea motiv acum daca ma are pe mine! care sa fie cauza diferentei de culori? multumesc anticipat...scuze pt ca am postat de 2 ori intrebarea dar sunt foarte necajita, o avea probleme de fertilitate? as aprecia raspunsul unui medic specialist
1 comentarii
0
22-01-2012, ora 15:47
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Sa mearga imediat la un Urolog. Este posibil sa aiba o infectie. Sa faca o analiza de secretie uretrala cu antibiograma si ce ii va mai recomanda doctorul urolog.
In functie de ce spune doctorul, ar trebui si tu sa mergi la ginecolog, ii spui ce are prietenul tau si faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
3 zile inainte de analiza - nu te speli in vagin, nu ai contact sexual si sa treaca cel putin 10 zile de la ultima pastila de antibiotic, in caz ca ai luat. Asta ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici