sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.

28-12-2011
lara10
Nu este medic/terapeut
lara10
buna! problema e ca luna aceasta mi'a venit menstruatai cu 4 zile mai repede. inainte de asta am avut contact sexual PROTEJAT in ziua a11a a ciclului. ciclu a fost normal adica abundent in primele 2 zile si 3 zile mai putin cu dureri de ovare normale. acuma am greata, nu pot sa mananc nimic, diaree, ma doare capul si ma simt obosita. tin sa mentionez ca de 3 luni am luat escapelle. atunci mi-a venit menstruatia cu 1 zi mai repede. si de atunci am ciclu ba de 24 ba de 28 de zile alternativ. care credeti ca e problema? o fi vorba despre o sarcina? ca nu stiu de la ce provin acele stari. eu de obicei nu am pofta de mancare..dar acum si mai putin...nu suport sa mananc decat alune sarate, sticsuri, covrigi si in rest nimic.
7 comentarii
0
28-12-2011, ora 23:04
lara10
Nu este medic/terapeut
lara10
multumesc pentru raspunsuri :-j numai mie nu imi raspunde nimeni cand sunt mai disperata. :-j poate o sa gasesc forumuri cu oameni mai primitori ca asta
0
29-12-2011, ora 00:47
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
lara,
cand intri pe acest forum scrie:
citez:
"Rugamintea noastra este sa plasati intrebarea dvs in sectiunea potrivita. Medicii colaboratori nu urmaresc decat sectiunile cu specialitatea lor, iar o intrebare pusa intr-o sectiune necorespunzatoare va fi ignorata."

in al 2-lea rand..scrie si tu..un TITLU cu intrebarea directa...

asta--i titlu:??
"sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final"...chiar asa...la CE sa raspunda?...sigur ca-i ignorata..
repeta intrebarea cu un titlu, potrivit..

NU sunt medic sa te ajut..dar, o parere..
Un An Bun !
0
29-12-2011, ora 10:50
lara10
Nu este medic/terapeut
lara10
am mai adaugat intrebarea cu un alt titlu si anune ( sa fie vorba de o sarcina?). sectiunea e cea mai potrivita. dar nu raspunde nimeni. asta este
0
29-12-2011, ora 11:32
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
E greu de dat un raspuns de tip Da sau Nu. Trebuie sa te decizi la o metoda contraceptiva eficienta si pe care sa o folosesti corect. Din ce spui tu seamana mai mult cu o dereglare hormonala si cred ca nu esti gravida, in special pentru ca "menstruatia" a fost luna asta si ai facut sex protejat. Cel mai important semn de sarcina este amenoreea (lipsa menstruatiei) restul sunt destul de nespecifice si greu de intrepretat in special cand nu ai mai fost gravida. Se confunda deseori cu un sdr premenstrual.
Recomandari: cand ai un dubiu ca ai putea fi gravida, fa un test de sarcina. Exista cazuri cand apar sangerari, uneori destul de importante peste sarcina si pacienta le interpreteaza drept menstruatie. Invata sa mergi si la medic, este singurul mod prin care comunicarea medic pacient poate fi eficienta iar recomandarile optime.
0
29-12-2011, ora 14:10
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Daca ai diaree poate ai luat o bacterie si de aceea te simti asa rau. Ar trebui sa mergi la un medic gastroenterolog, ii spui si ce anticonceptionale ai luat si poate este nevoie sa iti dea antidiareice, in functie de ce va considera ca ai.
Daca este vorba de o bacterie, poate ai mancat ceva alterat sau preparat necorespunzator, atunci ai mare grija ca este posibil sa faci si o infectie vaginala sau urinara (contaminare din vecinatate).
Daca peste o saptamana sau mai mult vei simti ceva jena in zona, ar fi bine sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma sau o urocultura (dupa caz).
In general, se poate face usor infectie cu e-coli, enterococ sau enterobacter, dupa o diaree.
Daca faci infectia vaginala si nu o depistezi la timp, nu prea sunt simptome locale, dar dupa 2-3 luni, incepi sa ai dureri articulare si stari de rau ( enterococul poate afecta si inima) si nu stii de unde sunt. Daca este infectie urinara, asta se manifesta mai acut si nu o poti trece cu vederea, cu toate ca o jena la urinat poate da si infectia vaginala.
Trebuie sa fii atenta la micile simptome.
0
29-12-2011, ora 23:08
lara10
Nu este medic/terapeut
lara10
am doar doar escapelle acum 3 luni...dupa ce mi'a venit menstruatia nu am facu avut contacte sexuale...si cele..dinainte au fost protejate... NU STITI IN CAT TIMP SE REGLEAZA ORGANISMUL DUPA escapelle? adica faptul ca am ciclu odata de 28 de zile odata de 24 sa fie dereglare escapelle? vreau sa specific ca si fratele meu a avut inainte cu o saptamana simptome de aces gen..sa fie vreo infectie?
0
30-12-2011, ora 00:10
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Daca te referi la diaree, eu cred ca da.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruațiile abundente ar putea fi cauzate de nivelul scăzut al unor proteine specifice
  • De ce apare greața în sarcină?
  • De ce întârzie menstruația?
  • Cupa menstruală
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Sângerări puternice în timpul menstruației - ce opțiuni ai?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  •