sotul meu se masturbeaza

10-12-2007
mirelutza
Nu este medic/terapeut
mirelutza
Am si eu o nelamurire: desi suntem casatoriti de 8 ani si ne cunoastem de 12, avem o viata sexuala foarte buna (sau destul de buna), totusi sotul mei se masturbeaza. Practicam aceast lucru si impreuna, suntem deschisi la minte in sensul asta, dar il surprind (el nu stie) uneori satisfacandu-se singur, in baie, sau sub patura, seara. Dormim separat din cauza copilului si a unor pb cu spatele ale sotului, dar tot imi dau seama cand se satisface singur. Uneori stiu sigur ca in camera de alturi el se satisface, alteori am gasit hartia cu care s-a sters (si a vazut ca am gasit-o), alteori stiu pur si simplu cand facem sex ca, cu o seara inainte sau dimineata s-a autosatisfacut. Nu stiu cum sa reactionez. Ma simt frustrata, mai ales ca au trecut perioadele in care nu puteam face sex: ba ca eram gravida si erau ma rare serile de sex, ba ca eram dupa nastere, ba ca erau perioade cand cadeam absolut lata de oboseala. Viata noastra sexuala este f buna, desi mie mi se par putin cam rare partidele: cam 2 pe sapt, uneori 3. Pur si simplu nu-mi explic de ce prefera uneori acest lucru, cand stie ca sunt disponibila oricand, ca vreau. Este suficient sa vina pana in camera mea. Alteori se intampla sa facem sex intr-o seara, apoi in seara urm sa se masturbeze. daca as vrea eu sex 2 seri la rand, nu as avea sanse prea mari. Acum sa nu intelegeti ca face acest lucru des. Dar atunci cand il face ma simt chiar jignita. Pur si simplu nu stiu daca este normal, cum sa reactionez.
4 comentarii
0
10-12-2007, ora 00:00
oana maria popescu
Identitate neconfirmată
oana maria popescu
Buna ziua.
Masturbarea nu este ceva patologic in sine. Desigur, daca sotul dvs prefera sa se masturbeze in detrimentul contactelor sexuale, in sensul ca refuza contactul sexual in mod constant pentru a se masturba, acest lucru ar putea constitui o problema.
Eventual ati putea discuta cu sotul dvs faptul ca va deranjeaza ca el se masturbeaza, pentru a vedea despre ce este vorba.
dr. Oana Maria Popescu
0
18-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Faptul ca sotul are potenta si dorinta de a face sex este bine.
Ai scris ca sunteti deschisi la minte in acest sens, foarte bine.
Iti recomand ca in momentul cand simti ca o face...sa te apropii si sa.i continui tu. Sau sa te apropii mai des si sa initiezi tu jocul, cu mana, sau oral, sa.l faci sa ejaculeze fara a ajunge la actul sexual.
Poate din cauza spatelui prefera ejaculari rapide fara mult efort!???
0
14-01-2008, ora 00:00
roxanacarcu
Nu este medic/terapeut
roxanacarcu
tu nu te masturbezi :) ?
0
14-04-2008, ora 00:00
lion
Nu este medic/terapeut
lion
marturbarea asta mare pb:) si eu ma masturbez ff des ajung si de 3-4 ori pe zi dar nu ma pot lasa; deci am 23 de ani si nu am facut dragoste cu nici o fata pana acum pentru ca consider ca nu prea ma atrage, si cred de fiecare data ca ma simt mult mai bine cand o fac singur (este rusinos dar asta este adevarul) ;
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici