somnolenta

11-07-2012
Marwoo
Nu este medic/terapeut
Marwoo
De ceva timp am o stare de somnolenta, desi ma odihnesc, seara luminile sunt parca prea stridente, lipsa de concentrare, cateodata fara pofta de mancare, o ameteala dar nu in sensul de vertij ci cred ca mai mult provocata de somnolenta (ceva de genu), si mici dureri musculare! Catodata merg pe strada si mi se inmoaie picioarele si mainile dar nu pana sa cad jos! Am fost la mai multi medici, printre care si un neurolog si nu au gasit nimic, si analizele sunt bune, doar monocitele foarte putin scazute!
Acum nu stiu ce sa fac! Astept un raspuns daca are cineva vre-o idee!
Am fost cam disperat in ultma vreme si imi era frica sa nu am ceva la inima dar si ekg-u si eco au iesit foarte bune (dar mi s-a zis ca exista boli de inima care nu se vad nici la ekg si nici eco), si la fel si eco abdominal, sau sa am ceva la cap???!!! Dar am facut si RMN cranian si e totul in ordine!
Astept raspunsul dv. Va rog mult! Sunt cam disperat!
Multumesc mult!
3 comentarii
0
04-02-2013, ora 21:37
pacientipo
Nu este medic/terapeut
pacientipo
nu exista boli de inima care sa nu se vada la ekg si ecocardio...exista doar mici aritmii...aritmii care se vad daca iti pui un holter...
0
04-02-2013, ora 22:43
pacientipo
Nu este medic/terapeut
pacientipo
si cum poti sa ai o inima bolnava atat timp cat pe ecocardiografie inima functioneaza bine ?e ilogic.poate doar cardiopatie ischemica..dar aia se vede la un ekg de efort..
0
13-05-2013, ora 12:01
daneta
Nu este medic/terapeut
daneta
maewo, ce ai mai facut?cum te mai simti?ma regasesc in descrierea simptomelor tale.numai ca pe mine m-a trimis medicul de familie direct la psihiatrie unde mi s-a prescris xanax 0, 5 pe zi si 20 mg de seroxat.mentionez ca inainte de asta chiar intr-o criza de ameteala am facut analizele de sange si au iesit in parametri normali usor calciu scazut. dupa tratamentul de la psihiatru ma imt mai bine doar in sensul ca mi-a disparut nervozitatea si durerile musculare chiar si frica si intepaturile de inima. astea erau atacuri de panica de fapt, ei de astea am scapat cu tratamentul psihiatric, dar nu am scapat de ameteala de starea asta de sfarseala de simt ca imediat cad desi nu se ajunge acolo.nu se invarte nimic in jur, deci nici la mine nu este vertij.intr-adevar am avut unele evenimente in viata stresante in ultimul timp si s-a pus pe seama lor dereglarea asta vegetativa. tu cum te mai simti?ce investigatii ai mai facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 10 cauze ale somnolenței din timpul zilei
  • Solriamfetol: cel mai eficient tratament pentru somnolența excesivă în timpul zilei la pacienții cu apnee obstructivă în somn
  •