solicitare raspuns

17-11-2011
mihhhaela_p
Nu este medic/terapeut
mihhhaela_p
Buna ziua, sunt noua pe forum si doresc sa va detaliez starea mea, in speranta unui raspuns cat mai 'linistitor' din partea dvs. Am avut un contact sexual neprotejat pe data de 08.09.2011 (ultimul ciclu in 20 august 2011), pe data de 17.09.2011, 13.10.2011 si 07.11.2011 e asemeni am avut ciclu. Problema este ca am o stare generala destul de proasta : oboseala, dureri de burta, mancarimi ale pielii, dureri de cap, ma 'gadila' sanii, stari de voma, ameteala, dureri puternice in partea dreapta jos; am senzatia ca mi-a crescut si burta.; am facut 4 teste de sarcina toate avand rezultatul negativ. Am fost a ginecolog (la 3 ) 2 mi-au facut ecografie, celalat control si teste de sarcina (2 negative ambele) - rezultat : nu sunt insarcinata. Mentionez ca am fost la ginecolog cam in saptamana 6-8 de asa-zisa sarcina..spun asa pt ca nu stiu daca sunt insarcinata sau nu. E posibil sa fie vorba de o sarcina inchipuita, o bts sau o alta afestiune ?
Va rog, dati-mi un raspuns urgent !
Va multumesc !

-*


(*modificat de admin)
3 comentarii
0
17-11-2011, ora 20:24
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Din pacate simptomele tale seamana cu cele de hepatita, probabil hepatita C - faptul ca te mananca pielea, pe langa celelalte simptome.
Vorbeste cu doctorul de familie sa te consulte si sa vada daca este cazul sa faci ceva investigatii.
0
18-11-2011, ora 10:05
secreta
Nu este medic/terapeut
secreta
SUNT DISPERATA NU STIU UNDE SA MAI MERG.DE UN AN JUMATATE AM NISTE DURERI INSUPORTABILE LA INCHEIETURILE PICIOARELOR SI OVARE.USTURIMI, MANCARIMI IN VAGIN. AM MERS LA MAI MULTI MEDICI DAR FARA REZULTAT, MI-AM RECOLTAT PT CLAMIDYA SI E NEGATIVA IAR CULTURA DIN SECRETIE AM RECOLTATO LA 5 LABORATOARE DIN CRAIOVA SI AM 5 REZULTATE DIFERITE.AM LUAT ANTIBIOTICELE DUPA ANTIBIOGRAME DAR NU M-AU AJUTAT. UNDE AS PUTEA MERGE PT A-MI DEPISTA CE INFECTIE E SI UN DOCTOR SA MA AJUTE SA O TRATEZ SUNT DISPUSA SA MERG SI IN ALTE ORASE
0
18-11-2011, ora 11:24
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Alternativa de prima alegere in cazul dv este un tratament homeopatic, eventual insotit de cateva sedinte de acupunctura. Cu antibiotice luate dupa antibiograme nu ajungeti nicaieri in cazurile cronice, dupa cum deja ati avut posibilitatea sa observati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul