soc anafilactic

17-08-2009
dany. petra
Nu este medic/terapeut
dany. petra
Buna ziua!
Numele meu este Petronela si m-am confruntat de curand cu o problema destul de delicata.Am luat o pastila de paracetamol si am avut cea mai cumplita experienta a vietii mele.Am facut un soc anafilactic.Sunt inca speriata, si mai ales ca mi s-a prescris Anapen si nu il gasesc.Stau cu teama in fiecare zi si incerc sa manac cat mai natural posibil, ca nu cumva sa mi se mai intample ceva. Am ramas si cu o sensibilitate, pentru ca am in permanenta o mancarime pe fata, si nu stiu de la ce.Am fost sa imi fac analize de sange la Synevo, binenteles la recomandarea unui medic alergolog, si acum astept rezultatele.Doamna doctor a fost foarte draguta si mi-a explicat ce mai am voie si ce nu mai am voie sa iau de aici inainte, numai ca eu cam depind de anumite medicamente pentru sinuzita, pentru rinichi, pentru crize biliare si mai ales ca l-a prima recomandare nu mai pot lua multe medicamente, cum ar fii cele uzuale.
Sunt inca speriata si nu stiu ce as mai putea face pentru a-mi reveni.
Daca se poate sa ma ajutati cu un sfat, cu o indicatie "medicamentoasa" pentru dureri, v-as fii recunoscatoare.
Sunt mamica unui baietel de 7 anisori pe care il iubesc mai mult decat orice pe lume. Are nevoie de mine si eu de el.
In aceste momente grele nu am avut decat ajutor de la D-ZEU, pentru ca am ajuns la spital, dupa cum a zis medicul, cu tensiune 0 puls zero, umflata si rosie precum racul si frigeam ca o soba.
Am avut noroc de un medic bun, caruia ii urez sa aiba parte de tot binele din lume.
Va multumesc pentru rabdarea cu care a-ti citit acest anunt si astept vesti de la voi.
10 comentarii
0
17-08-2009, ora 12:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati de urgenta un medic homeopat, orice altceva poate deveni un calvar in cazul dvoastra, mai ales ca medicamentele toxice nu se pot elimina cu alte medicamente toxice, ci numai cu produse naturiste sau homeopate adecvate.

Iar o vindecare adevarata este exclusa cu medicamente chimice.

Daca nu stiati bolile pe care le aveti cat si stadiul actual se pot vindeca cu ajutorul homeopatiei fara a intoxica in acelasi timp ficatul si sangele si care este motivul pt. care ati facut acest soc anafilatic !
0
17-08-2009, ora 12:53
dany. petra
Nu este medic/terapeut
dany. petra
Va multumesc mult pentru ca mi-ati raspuns si am sa va urmez sfatul de merge la un medic homeopat.Daca imi puteti recomanda un medic bun, va multumesc!
0
17-08-2009, ora 16:29
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu am cum sa va recomand pe nimeni din pacate. Orice medic homeopat clasic cu experienta va poate ajuta !
0
19-08-2009, ora 11:14
dany. petra
Nu este medic/terapeut
dany. petra
Am rezultatul la analize si as dori sa stiu ce reprezinta:
Test de degranulare a bazofilelor - 2 alergeni
Default
Alergen 1 paracetamol
Cantitatea de leucotriene indusa de alergenul 1 50 pg/mL 200
Alergen 2 imodium
Cantitatea de leucotriene indusa de alergenul 2 50 pg/mL 200
Comentariu
Nu sunt indicii prin testul BDT pentru o sensibilizare de tip I sau pentru o pseudoalergie (degranulare mastocitara directa) fata de
antigenele testate
Activitatea diaminoxidazei (intoleranta la histamina)
Activitate DAO in ser 8.9 UI/mL 10.7 - 34
Va multumesc! Astept raspuns
0
19-08-2009, ora 11:29
dany. petra
Nu este medic/terapeut
dany. petra
Cred ca trebuia sa scriu ma in detaliu:
cantitatea de alergen indusa de paracetamol 50 pg/ml
cantitatea de alergen indusa de imodium 50 pg/ml
activitatea DAO in ser 8.9 UI/ml cu valori de referinta 10.7-34.6
Si daca nu mi-a iesit la analize ceva din caresa reiasa ce anume a dus la soc anafilactic, ce as putea face in continuare?
De ce sa ma feresc, ce sa evit?
Va multumesc inca o data si astept raspuns.
0
21-08-2009, ora 18:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna Dany,

daca v-ati adresat mie sa stiti ca nu pot sa va zic nimic referitor la astfel de analize caci nu au nici o relevanta pt. mine. Sunteti alergica la mai multe medicamente caci ficatul nu mai le poate elimina in timp util iar probabil ca suma lor a produs acel soc.
Ar trebuie sa evitati orice medicament chimic, sa va dezintoxicati ficatul cu ceairi si dieta, sa evitati conservantii si sa urmati un tratament homeopat pt. detoxifierea ficatului si a sangelui.
0
22-08-2009, ora 13:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Orice medicament ingurgitat din acest moment al vietii dvs. va poate dauna grav sanatatii. NU mai aveti voie sa luati medicamente chimice cel putin "mult timp de acum incolo".
Cand va imbolnaviti apelati la un terapeut care practica un tip de medicina complementara: acupunctor, fitoterapeut, homeopat, "naturopati"...
Va recomand sa beti ide 3 luni, zilnic urmatorul ceai: mixaj din parti egale - codita soricelului si trei frati patati. Faceti-va un decoct din aceasta combinatie si beti 300 de ml/zi, cantitate divizata in 2 parti egale (2 cani de 150 ml/zi), inainte de micul dejun si inainte de cina; dupa 30 de minute puteti manca!
Codita soricelului este si un excelent depurativ hepatic, iar trei frati patati are capacitatea de a va curata extraordinar tot fluxul sanguin;)


Multa sanatate si putere de munca;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
23-05-2011, ora 15:40
Chivu12
Nu este medic/terapeut
Chivu12
Buna ziua!!


Ma numesc Chivu...in urma cu 2 luni am facut un soc anafilactic de la o intepatura de albina...am ajuns la urgenta cu tensiune 5.Mi s-a prescris anapen...vreau sa stiu daca exista un tratament de imunizare si unde se poate face.



Va multumesc de intelegere
O zi buna!
0
11-08-2011, ora 01:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle Chivu12, consultaţi un medic specialist în alergologie. Un astfel de medic, după realizarea anamnezei şi după supunerea dv. la anumite teste, dacă se vor impune, vă va prescrie un tratament de desensibilizare, dacă organismul dv. se va dovedi a fi eligibil.
Însănătoşire grabnică!

_

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick
0
23-01-2012, ora 17:55
angela42
Nu este medic/terapeut
angela42
Am tras si eu o sperietura, acum o jumatate de ora. Brusc mi s-a umflat barbia si buza de jos. Alte simpome nu am avut, dat am intrat in panica si mi-a crescut pulsul si tensiunea. Imi e frica sa nu fac soc anafilactic. Sunt f alergica si nu pot lua nici un tratement. Apoi suntem ca frunza-n vant. Mie imi e si frica sa mai iau vreun medicament
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: