slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu

11-10-2008
l68dani@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
l68dani@yahoo.com
De ceva timp aprox 1 an ma confrunt cu unele stari cum ar fi ameteala chiar si pe strada, senzatia ca imi pierd echilibrul (mi s-a intimplat de citeva ori sa se blocheze genunchii si sa cred ca nu mai pot inainta) palpitatii si caderi de calciu. Am luat calciu si magneziu o perioada si multiminerale dar parca degeaba. Am tensiunea 100 cu 60 ma doare ceafa uneori. Am facut si ekg si consult la inima dar eu nu sint lamurita uneori simt intepaturi si o oboseala ca o jena in partea stinga. Analize hormonale in limite doar t3 cam mic dar medicul a spus ca nu e nimic cu glanda desi am si slabit brusc in 2 luni fara regim. cind sint nevoita sa ies singura sa fac un drum mai lung mi-e teama ca as putea face ori o cadere de calciu sau sa mi se faca rau si sa nu mai am echilibru (din cauza faptului ca anul trecut am avut acea lipsa de putere pe strada si senzatia ca imi pierd echilibrul). Nu stiu ce as putea face. Oare sa fie atac de panica?
3 comentarii
0
12-10-2008, ora 00:00
maria77
Nu este medic/terapeut
maria77
Cu siguranta sunteti o persoana hipotensiva.Asa se explica lipsa de "putere", ameteala, pierderea echilibrului.Nu va tratati pentru hipotensiune?Frica de a pleca la drum lung, apritia intepaturilor la inima se poate datora unui atac de panica.
0
12-10-2008, ora 00:00
l68dani@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
l68dani@yahoo.com
Multumesc pentru raspuns, dar cum as putea trata hipotensiunea caci am inteles ca nu prea exista tratament(sau ma insel eu) si pentru atac de panica nu as vrea sa folosesc anxiolitice caci creaza dependenta.amcitit pe forum despre atacuri de panica si greu scapi de ele.Sa existe totusi o problema cu glanda tiroida? S-a mai confruntat cineva cu aceleasi probleme?
0
14-10-2008, ora 00:00
maria77
Nu este medic/terapeut
maria77
Mergeti sa consultati un medic internist, El va va recomanda un anumit tratament pentu hipotensiune, exista astfel de medicamente.Incercati si cu o cafea pe zi, ceai negru, , , Cat despre anxiolitice nu se recomanda cu atata usurinta si nu cred ca este cazul...Ce varsta aveti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare amețeala?
  • De ce apar palpitatiile?
  • O nouă tehnică pentru depistarea timpurie a aterosclerozei
  • Pentru sănătatea inimii, luați cu precauție suplimente de calciu!
  • Ar putea exista o asociere între calciu și colesterol
  • Nivelul scăzut de calciu din sânge ar putea crește riscul de stop cardiac
  • Căderea glicemiei sau cădere de calciu?
  • Implantul care poate semnala prezența cancerului de la primele semne
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  •