slabeste foarte tare

03-07-2009
elyzza
Nu este medic/terapeut
elyzza
Buna ziua, va scriu in numele tatalui meu, care are 62 ani si are o problema de sanatate la care nu gaseste raspuns. Anul trecut in februarie a fost internat la Fundeni pentru analize amanuntite, intrucat el are probleme cu inima si nici nu se simtea prea bine. In spital i-a facut printre alte analize si glicemia fortata(cam asa ceva) pentru a depista daca are diabet. A reiesit ca are diabet, (desi de atunci si-a refacut de cateva ori analiza sangelui si i-a iesit mereu in limite normale) si i-a fost prescris un regim foarte sever. Tatal meu a tinut acest regim timp de 3-4 luni, dar slabind foarte mult a inceput sa manance normal(fara grasimi), dar cu foarte putina sare. Insa, el nu-si mai revine la greutatea pe care o avea cand s-a internat anul trecut in spital si nici nu poate sa se mentina la o anumita greutate;slabeste intruna.De anul trecut din februarie si pana acum a slabit 16 kg. Problema e ca nici nu se simte bine. Ameteste, se simte fara vlaga.De mancat manca bine, nu se plange de inapetenta. Nu-l doare nimic. A fost pe la diversi medici, dar nici unul nu a putut sa spuna nimic. Toti au zis ca e sanatos, ca nu e bolnav. Tot anul trecut a fost diagnosticat cu adenom de prostata si de atunci ia zilnic tratament(nu l-a intrerupt nici acum). Va scriu si ce medicamente i-au fost prescrise si, bineinteles, le ia(pentru tensiune, inima, trigliceride si adenom de prostata): Prestarium, Aspenter, Panangin, Sotalol, Contiflo, Lypantin. Va rog foarte mult sa ne ajutati cu un sfat. Ce ar putea avea?Multumesc!
3 comentarii
0
03-07-2009, ora 18:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua,

Nu va pot ajuta decat recomandandu-v-o pe doamna doctor internist Tiganisteanu Constanta; un medic minune care mai mult ca sigur va poate ajuta. Sunati-o la nr. 0751. 030.553 sau 021/313.05.70 si rugati-o sa va ajute. Un medic ca dansa gasiti foarte rar - 1 la 2, 5 miliarde, si NU glumesc deloc!

Va doresc tot binele din lume, Dumnezeu sa va binecuvanteze familia! ;)
0
06-07-2009, ora 12:34
elyzza
Nu este medic/terapeut
elyzza
Multumesc pentru sfat. Cine este aceasta dna doctor? La ce spital poate fi gasita? Nu am gasit nimic despre dansa, decat raspunsul dvs., dat diferitelor persoane...din care reiese ca dansa trateaza orice...Sunt putin suspicioasa, credeti ca imi puteti da mai multe detalii despre aceasta dna doctor???Multumesc!
0
06-07-2009, ora 15:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Va rog sa o sunati si vi se vor da toate detaliile de rigoare. Nu mai fiti suspicioasa pt ca suspiciozitatea nu atrage nimic bun dupa ea. Nu va luati dupa ce va spune minte, consultati-va inima si...
Dna doctor nu trateaza orice, isi da silinta sa trateze, numai DUMNEZEU trateaza orice.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •