sinuzita maxilara stg. comunicare Oro-Antrala stg.

08-12-2014
AndreiDan
Nu este medic/terapeut
AndreiDan
Buna ziua,
Am si eu o problema mica.Anul trecut prin luna februarie, am facut o operatie de sinuzita pe partea stanga la primul molar 26. Aceasta s-a produs dupa ce am fost la dentis care a extras primul molar stanga. Din cate am inteles de la aceasta extractie mi s-a tras infectia prin care am facut sinuzita. Am fost la spital am facut operatia, toate au fost ok, operatia a reusit, dupa cate am inteles atunci.
Anul acesta am dorit sa-mi pun dinti, iar dentistul mi-a spus ca nu poate sa-mi puna dinti in locul respectiv deoarece operatia nu este inchisa. Adevarul este ca la primul molar am o gaura. Asa ca am fost la chirurgul care m-a operat si am intrebat de aceasta problema, iar el mi-a spus ca nu este nimica.
Chirurgul ma pus pe scaun, s-a uitat la radiografie si dupaceea mi-a strans narile cu degetele si mi-a spus sa suflu prin ele. Iar aerul nu iesea prin sinus la molar si a spus ca nu este nici o problema si nici pe radiografie nu se vede nimica, acelasi lucru l-a facut si dentistul dar acesta a spus ca respectivul canal ii umplut fecale si resturi, de aceea nu iasa aerul. Mi-a recomandat sa merg din nou la maxilo-faciale ca sa repet operatia, dar de aceasta data sa o si inchida respectiva gaura.
Intrebarile mele sunt:
Ce ar trebui sa fac in acest caz?
Este necesar sa inchid canalul respectiv si ce efecte negative ar fi daca nu-l inchid?
Mai trebuie sa fac din nou operatia sau exista o alta cale pentru a curata respectivul canal si de a inchide gaura din molar?

Va multumesc,
O zi frumoasa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul