sinuzita maxilara odontogena

03-01-2013
vasilexyz
Nu este medic/terapeut
vasilexyz
Buna ziua! In urma cu cateva saptamani, in urma unei radiografii SAF am fost diagnosticat cu sinuizita maxilara odontogena(mi se infundase o nara prin care imi curgea o secretie alb-verzuie)..Saptamana trecuta am fost la un cabinet orl unde chirurgul de la maxilo facial mi-a extas maseaua cu probleme iar prin locul respectiv mi s-au facut spalaturi...in final mi s-a pus un tub. maine ar urma sa merg sa-mi scoata tubul..Intrebarea mea este : E nevoie de o alta operatie pentru a elimina complet problema? (in momentul de fata respir normal si nu mai am secretii nazale)
Si o alta intrebarea ar fi daca gaura de unde mi-a extras maseaua se inchide singura sau e nevoie de o alta interventie chirurgicala- in momentul de fata cavitatea bucala corespunde cu sinusul, si simt cum intra aer in sinus cand respir.Va multumesc frumos!O zi buna!
1 comentarii
0
03-01-2013, ora 14:03
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. daca e suficient sau nu acel tratament o sa arate timpul.. daca se repeta sinuzita e nevoie de interventie chirurgicala adevarata pe sinus..dar daca e tratat complet focarul de infectie nu se mai repeta sinuzita
2 problema mare e aici la gaura.. daca simti cum intra aerul.. pe acolo intra si mancarea..si se reinfecteaza sinusul
gaura trebuie neparat inchisa prin sutura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.