sinuzita cronica

21-10-2009
Amalia24
Nu este medic/terapeut
Amalia24
Buna ziua!
Cu 7 ani in urma m am operat de deviatie de sept.Am si o rinita alergica hipertrofica iar de aproximativ 2 ani ma lupt cu o sinuzita.
Ultimul tratament l am luat la inceputul lunii septembrie -2 saptamani antibiotic si un sprei nazal.
Problema e ca de cateva zile ma trezesc cu nasul infundat si fara miros si pe la amiaza incepe sa-mi curga din nas secretii galbene si transparente.
Nu stiu ce sa mai fac.Am sa merg iar la medic dar stiu ca imi da iar antibiotic...si nu mi se pare normal sa ma indoape cu medicamente si probabil imi va face iar o radiografie.
E normal sa faci 2 radiografii intr o luna?
nu exista alte solutii ?
Multumesc.
1 comentarii
0
21-10-2009, ora 18:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

NU este normal să vi se facă 2 radiografii într-un interval de 30 de zile, există riscul foarte mare de iradiere! Ca şi curiozitate şi informaţie veridă, vă pot spune că în Japonia pentru a diminua aproape la 0% riscul iradierii sau pentru a-l exclude, marea majoritate a oamenilor (cei informaţi) iau cu minim 2 ore înainte de a li se face o radiografie sau mai multe, extract de Spirulina Platensis ( o algă considerată pe bună dreptate super-aliment şi minune a naturii), dar într-o cantitate de peste 8 grame (8000 de miligrame, adică aproximativ 16 comprimate a 500 de miligrame în 3 prize (6 comprimate la 5 minute diferenţă)...este demonstrat clinic efectul de protecţie al spirulinei, efect care se realizează până la nivel de cromozom, gene şi ADNATP (deci, până la nivel genetic)!

În altă ordine de idei, pentru sinuzita cronică şi rinita alergică hipertrofică vă recomand un consult la un medic homeopat care este specializat pe homeopatia unitară! Aceste două cndiţii medicale pot fi tratate cu succes de această disciplină alternativă a medicinei alopate, şi fără reacţii adverse!

Aşteptaţi că sigur accesează topicul dvs. un prieten (Scarface) care vă poate da mai multe detalii în legătură cu preparatele homeopate pentru problemele dvs.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.