sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate

10-06-2009
roxana balcescu
Nu este medic/terapeut
roxana balcescu
buna ziua.de 2 ani am fost diagnosticata cu rinosinuzita.am fost d 2 ori internata in spital pt k aveam dureri groaznice.am o deviatie d sept.in ultimul timp am iarasi dureri d cap, dar a mai aparut o problema.mi s infundau urechile d cand eram mica, dar acum au inceput s m doara si s mi s infunde mai rau.in momentele alea aud, dar cand vb imi aud ecoul in ureke si cand inspir mai adanc, simp o presiune f mare in ele si simt k mi s infunda ffff rau d parca ar exploda in acel moment.inainte mi se infundau doar la dif d altitidine(munte)sau la vant, dar acum mi s infunda si d la caldura&am dureri groaznice pana m i desfunda.oare o operatie d deviatie d sept ar rezolva problama?multumesc anticipat
7 comentarii
0
10-06-2009, ora 14:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da. cu siguranta.. trebue sa faci tot posibilul casa ai o respiratie nazala normala.. atunci urechile n.o sate mai supere!
Te internezi in clinica ORL.. acolo medicii stiu ce au de facut!
0
10-06-2009, ora 15:31
Marian 2
Nu este medic/terapeut
Marian 2
eu de fatap am fost internat la institutul de boli infectioase Matei bals cu dureri mari desupra okilor si am stat internat 7 zile la iesire mi sa prescris o reteta cu (augumentin ) 3 zile am loat si dupa o sap a inceput iarasi sa ma doara capul deasupra okilor insuportabil si sa imi tot curga nasul apoase.diagnosticul la iesire din spital este de deviatie de sept nazala si sinuzita maxilara si sa ma duc la ORL si am fost la ORL in care mi sa facut radiografie SAF in care scrie deviatie de sept nazal voalaua min maxilar stang si la ORL mi sa spus ca nu mai am sinuzita dar pe mine ma tot mai doare capul la o sap asa si imi curge nasul apos mai mereu. ce ma sfatuiti sa fac sa scap de durerea asta care tot o mai am la o sap asa si cu nasul care tot curge mai mereu mtumesc anticipat.
0
10-06-2009, ora 15:47
Marian 2
Nu este medic/terapeut
Marian 2
sinuzita este maxilara (lilectuala )cam asa scrie din ce am descifrat eu este un scris foarte neclar este adaugarea la intrebare de mai sus multumesc anticipat.
0
10-06-2009, ora 21:51
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebue sa stii ca dureri de cap poti sa ai si din alte multe cauze.. nu numai sinuzita!
anemia, hipotensiunea, tensiune intracraniana marita, gastrita si ulcerul, problemele oculare.. s.a.. toate pot sa dea dureri de cap!
chiar si o problema la coloana cervicala poate sa dea dureri de cap !
scrie.mi mai multe despre tine. ( kg, tensiune, boli, alimentatie) si o sa.mi fac o parere !
Secretiile nazale apoase vorbesc despre o rinita alergica..
alergia poate sa aiba mai multe cauze... una din ele ar fi infectarea cu paraziti intestinali...( trebue sa faci o analiza.. coprocultura !
0
12-06-2009, ora 10:16
Marian 2
Nu este medic/terapeut
Marian 2
tin sa precizez ca durerea este chiar deasupra sinusurilor si cand ma doare ma doare doar acolo nu tot capul! si zinuzita se vede la radiografia SAF? ( cat despre greutatea mea este 55 Kg am 167 nu am nici o boala tensiunea este buna iar alimentatia este cam corespuzatoare ) iar unde pot sa faca analiza coprocultura? nasul imi curge si imi provoaca si stranut mai mereu mai ales de la fum de tigare si imi curge si nasul multumesc pentru rasp date
0
12-06-2009, ora 12:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
coprocultura.. la Laborator.
radiografia SAF.. la Radiologie( se vede daca e sinuzita sau NU)
0
21-04-2016, ora 22:51
mihapetrican
Nu este medic/terapeut
mihapetrican
Buna seara! De aprox 1 an ma dor foarte tare urechile, maxilarul si capul. Si uneori am si ameteli. Am fost la orl si mi s-a spus ca am ATM si mi s-a prescris un medicament tare ce il ia mama pt spondiloza(am uitat cum se numeste). Am fost si la neurolog si mi-am facut rmn. A spus ca, desi se vede o leziune demielinizanta pe rmn, sa nu-mi fac griji ca nu e de la aia. Mi-a facut trimitere la dr ortodont su mi s-a facut o gutiera pe care trb sa o port noaptea, pentru a-mi ameliora durerea de cap din cauza incordarii maxilarului si pt a nu-mi afecta probabil si dintii. Va rog sa-mi spuneti si parerea dvs. De la ce pot sa survina durerile astea ingrozitoare? Pot sa fie de la sinusuri infundate, otita sau altceva la urechi ? rog un raspuns, pt ca nici la serviciu nu am stare, atat de suparatoare sunt durerile. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Sinuzita
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Mă doare capul când e frig - sinuzită?
  • Urechi înfundate
  • Durerea de cap din sinuzită (cefaleea sinusală)
  • Operație deviație de sept - tot ce trebuie să știi (ghidul pacientului)
  • Deviația de sept - cum o recunoști și când trebuie tratată
  •