sindromul ovarelor polichistice..

22-08-2012
crina8920032012
Nu este medic/terapeut
crina8920032012
buna fetelor!!dunt noua pe acest forum si am si eu o mare problema..de 4 luni ne chinuim sa facem un bebe si nimic.am fost la ginecolog si am fost diagnosticata cu acest sindrom al ovarelor polichistice.tin sa specific ca nu am mai avut cm de 4 luni.. dupa teste si analize, si ecograf mi-a rezultat un uter oerte mic si niste ovare foarte mari!! concluzia: nu pot face bebe!! si noi chiar ne dorim fosrte mult unul!!mi-a dat dna doctor utrogestan de 100mg 2 pe zi si mai apoi sa iau diane 35, timp de 3 luni, poate se va intampla mai apoi minunea de a avea un ingeras!!!! a mai avut cineva probl de acest gen?ast un rasp!
1 comentarii
0
31-08-2012, ora 14:54
mariana91
Nu este medic/terapeut
mariana91
Buna, nu stiu daca te va ajuta ce iti spun eu dar incerc..Eu am fost diagnosticata cu acest sindrom la varsta de 17 ani(aveam acnee foarte puternica, pilozitate excesiva, uterul mic, insa pe ovare nu aveam chisturi)si singurul tratament care l-am urmat a fost diane 35.Am luat 1 an de zile apoi am facut pauza 6 luni...si toate simptomele SOP au revenit..a trebuit sa reiau diane 35 inca un an.De curand am fost la un medic endocrinolog din Cluj si am descoperit probleme la glanda tiroida, am oprit diane 35 si am inceput sa iau ca si tine utrogestan.De la utrogestan, mi s-a oprit de tot ciclul menstrual(care si asa dura anormal de putin 1 zi, 2)Mie mi-a facut foarte rau Utrogestan.Ca sa revina ciclul menstrual am luat Duphaston, timp de 5 zile.Dupa 3 zile mi-a venit si am inceput sa iau iar Diane.Acest Sindrom al ovarelor polichistice din pacate nu prea se vindeca(doar se trateaza si se amelioreaza simptomele) si de multe ori se asociaza cu infertilitate dar cu tratament corespunzator sunt sanse(nu stiu cat de mari)sa duci la bun sfarsit o sarcina.Insa uterul mic..nu sunt medic si nu vreau sa ma pronunt.Mie medicul mi-a zis in fata ca sansele de a ramane insarcinata sunt aproape nule.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: