sindromul meniere tratament in sarcina

23-08-2012
anca1986
Nu este medic/terapeut
anca1986
Buna ziua!
Acum aproape 3 ani am fost diagnosticata cu acest sindrom. Am urmat tratament prescris de medicul neurolog si in timp problema s-a ameliorat. Acum sunt insarcinata in saptamana 10 si imi fac oarecum griji in legatura cu subiectul acesta. In toata aceasta perioada de 3 ani eu mai luam periodic cate 10-15 zile cate 1 betaserc de 24mg cand simteam ca incep aceleasi stari la intensitate mult mai mica si pentru a preveni o criza luam acele pastile.

In situatia de fata cum sa procedez, daca incep iar starile acelea care se accentueaza la oboseala sau stres? Ce pot lua ca sa nu afecteze sarcina?
Va multumesc
1 comentarii
0
24-08-2012, ora 10:44
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Va trebui discutat atat cu medicul care iti urmareste sarcina cat si cu medicul neurolog care iti cunoaste istoricul. Te rog discuta cu ambii si nu lua un tratament decat dupa ce acestia ti-l recomanda.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: