sindrom stevens johnson. Sunt depresiva... nu imi gasesc rostul pe lume

13-08-2009
enaa
Nu este medic/terapeut
enaa
Sufar de tulburare bipolara de 10 ani, timp in care am facut continuu tratament cu antipsihotice si antidepresive.
De curand am suferit un sindrom Steven Johnson TEN ( ca urmare a tratamentului cu lamotigina si zeldox ). de care am avut norocul sa scap. Aceasta boala cumplita m-a obligat sa opresc administrarea oricaror medicamente. Ce sa fac in continuare???? sunt depresiva... nu-mi gasesc rostul pe lume.
6 comentarii
0
13-08-2009, ora 14:56
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta care face exclusiv homeopatie clasica (unitara).
Homeopatia cauta sa vindece cauza bolii cu remedii fara efecte adverse care vindeca si analizand intregul om pe cele trei planuri (trup, suflet, psihic) si nu trateaza exclusiv simptomele boli ca alte tipuri de medicina.

Anidepresivele v-au facut de fapt depresiva, nu v-ati prins pana acum ?
Pe langa acest fapt acel sindrom tot de la medicamente l-ati primit.
Medicamentele chimice nu vindeca absolut nimic, multe din ele chiar agraveaza bolile pe care promit sa le vindece, totul este facut asa in mod intentionat, oare nu credeti ca concernele farmaceutice traiesc din sanatatea oamenilor... bine ca le-ati lasat !

Singura sansa de a vindeca depresia este prin rugaciune si credinta si cu ajutorul homeopatiei si heliopatiei care intaresc sufletul bolnav, cauza adevarata a depresiei si de fapt a oricarei boli.

Sufletul bolnav este vindecat cel mai repede insa de Iisus.. rugati-va la El si daca aveti un bob de credinta va va ajuta !
Incepeti sa beti zilnic apa insorita care se face asa cum scrie mai jos, lumina captata in aceasta apa este in stare sa vindece depresia si sufletul.
0
14-08-2009, ora 12:10
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Eu nu cred ca homeopatia poate rezolva o boala precum tulburarea bipolara iar afirmatia cum ca antidepresivele au facut depresia este cel putin deplasata, ca sa ma exprim cat mai frumos.
La fel, rugaciunile si credinta sunt insuficiente in tratarea tulburarii bipolare, de aceea sfatul meu este ca consultati neintarziat un medic psihiatru pentrtu stabilirea unui tratament medicamentos.
0
14-08-2009, ora 15:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Credeti ce vreti, homeopatia nu exista pt. a crede in ea, caci nu este Dumnezeu, ci pt. a o incerca.
Acum cateva sute de ani oamenii nu credeau ca pamantul este rotund si se invarte...
si totusi era asa...
Daca doriti sfaturi inutile exista destui care vi le pot da... fiecare doarme asa cum isi asterne.
0
17-08-2009, ora 20:05
blablablu
Nu este medic/terapeut
blablablu
cred ca ar fii cazul ca toti cei cu sfaturi cu tenta religioasa sa caute alt forum si sa numai mareasca nesiguranta la niste oameni care au de a face cu boli umane. bolile sant vindecate...sau nu, numai de doctori !
0
17-08-2009, ora 21:04
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
L-am rugat si eu pe Scarface sa inceteze in a-si promova cu atata asiduitate ideile despre homeopatie, dar se vede treaba ca acestea sunt bine inradacinate in mintea lui si nu vrea sau nu poate sa faca deosebirea intre acest remediu si remediile medicinei moderne.O fi buna si homeopatia la ceva, dar in privinta unor boli psihice serioase este total ineficienta.Cat despre amalgamul lui de idei si credinte, chiar m-a lasat fara cuvinte, ar trebui si pe aici putina psihoterapie...
1
19-08-2009, ora 13:56
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Draga enaa,

imi pare rau sa aud ca ati suferit de acest sindrom, dar imi pare si bine, pentru ca v-ati vindecat...As vrea sa stiu mai multe despre circumstantele in care a aparut acest sindrom, poate va pot da un sfat.Cred si eu ca este groaznic ca nu mai puteti lua antidepresive, dar poate totusi s-ar putea gasi o formula care sa nu va mai afecteze, sunt destule antidepresive pe piata.Ce terapie ati urmat pentru sindromul Steven Johnson TEN?V-ati consultat cu un psihiatru si un alergolog?Cred ca cei doi ar trebui sa faca echipa.Probabil ca ar trebui si un imunolog, nu stiu sigur.Imi puteti da mai multe detalii?In privinta homeopatiei nu stiu ce sa zic, eu nu sunt prea convins de terapiile astea alternative, dar numai Dumnezeu stie...Eu zic sa incercati si cu un psihoterapeut, pana se va gasi o medicatie care sa nu va mai afecteze, terapia cognitiv comportamentala poate face minuni.Credeti-ma ca e benefic si numai faptul ca discutati cu un psiholog clinician despre problemele Dumneavoastra, am trecut si eu prin psihoterapie si stiu.
Va doresc numai bine si astept un raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul