sindrom cerebelos bipolar... nu isi mentine echilibrul si vorbeste greu | Forumul Medical ROmedic

sindrom cerebelos bipolar... nu isi mentine echilibrul si vorbeste greu

16-10-2007
mishulina_z
Nu este medic/terapeut
mishulina_z
mama a fost diagnosticata cu sindrom cerebelos bipolar. Nu isi mentine echilibrul, vorbeste greu, vederea i-a slabit f mult, are dureri de cap, nu poate merge singura si are ameteli mari zilnic. Prognosticul dat e sumbru. Nu se poate face mai nimik. La medicamente nu prea raspunde, face tratament dar situatia se agraveaza. Chiar nu exista sanse de insanatosire oricat de mici? Stie cineva un tratament aici sau afara pt aceasta afectiune? Astept orice parere. multumesc
3 comentarii
0
17-10-2007, ora 00:00
Cori100
Nu este medic/terapeut
Cori100
Contactati de urgenta in Iasi pe dl Eugen Radulescu (dinsul are un preparat extrem de bun ptr o serie de afectiuni mai rar intilnite sa le numim asa!!!). Coordonatele dinsului le gasiti pe internet. M-am grabit sa va raspund (asa mi-am facut si cont de fapt aici) si nu am mai stat sa vi le caut. Asta ptr ca stiam ca le veti gasi usor. SANATATE MULTA!
0
17-10-2007, ora 00:00
mishulina_z
Nu este medic/terapeut
mishulina_z
multumesc mult cori pentru sfat. Chiar la asta ma gandeam acum, ca doar ceva din medicina "neconventionala" sau o minune mai poate face ceva. acum mama e internata in spital dar situatia in loc sa stagneze se deterioreaza, ce sa mai zic de imbunatatiri?! poate doar printr-un miracol.
0
22-09-2008, ora 00:00
Sorina B.
Nu este medic/terapeut
Sorina B.
buna ziua. mama mea a suferit de curand un accident vascular cerebelos ischemic pe partea dreapta, si, desi este inca in spital, din cate am putut observa, prezinta cateva din simptomele sindromului cerebebelos...ameteli, vederea scazuta pe partea dreapta, dificultatea in utilizarea mainii drepte, pana de curand plangandu-se si de o senzatie de amorteala la mana si piciorul drept. cum doctora ei este foarte scumpa la vorba deocamdata in ceea ce priveste evolutia ei, spunand doar ca merge spre bine, si ce exercitii vom mai incerca sa facem, vreau sa aflu prin orice modalitate daca va ramane cu leziuni permanente de acest fel.stiu ca ar trebui sa am mai multa rabdare, dar pentru mine timpul pe care il voi mai petrece alaturi de ea este foarte scurt, urmand sa plec din localitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când mergem cu copilul la logoped? Vârsta È™i problemele de pronunÈ›ie ce necesită ajutor
  • Legătura dintre utilizarea acetaminofenului (paracetamol) în timpul sarcinii È™i întârzierile de limbaj la copii
  • Noi descoperiri în structura creierului copiilor cu tulburări de dezvoltare a limbajului
  •