sindactilie simpla

10-04-2013
malinutza
Nu este medic/terapeut
malinutza
buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns.bb al meu are 7 saptamani si la externarea din maternitate nimeni nu a depistat ca are sindactilie, si nici dr de familie cand am fost la controlul de o luna.toti m-au asigurat ca copilul e sanatos.acum 2 zile am observat ca la o manuta are 2 degetele lipite doar pielea, foarte putin si la picioruse cate 2 degete.am citit precum ca aceasta boala ar fi insotita si de sindromul apert, poland s.a.multumesc domnului nu are nici un semn ce ar indica prezenta lor.e posibil sa fie doar sindactilie si sa nu sufere si de aceste boli?
2 comentarii
0
10-04-2013, ora 21:39
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Eu sper sa fie o simpla sindactilie, dar este necesar un consult chirurgical.Ti-as recomanda spitalul GR.Alexandrescu din Bucuresti, dr.Dan Enescu...acum depinde de unde esti..iti doresc multa sanatate pentru bebelus...oricum nu stiu cum de te-ai gandit la asemenea boli genetice, in pediatrie romaneasca sunt f. rare...sidactilia se rezolva rapid..Doamne ajuta.
0
10-04-2013, ora 21:41
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara.
Se pare ca este vorba despre sindactilie simpla incompleta. Pentru a identifica eventuala asociere cu unul dintre sindroamele amintite este necesara o evaluare pediatrica de specialitate. Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: