simptome pe timp de vara

27-08-2009
Octavian24
Nu este medic/terapeut
Octavian24
in vara aceasta, mai exact din luna iunie am inceput sa am niste simptome ciudate care, dupa opinia mea, s-au datotat si din cauza caldurii specifice unei veri din campia baraganului.
starile neplacute pe care le-am avut s-au petrecut mai mult seara, undeva dupa ora 20... pana in ora 22-23... rar mi s-a intamplat sa experimentrez vr-un simpto din cele pe care le voi enumera in plina zi, iar dimineata, dupa ce ma trezeam niciodata...
simptomele pe care le-am resimtit sunt urmatoarele: usoare furnicaturi si dureri in zona degetelor mainilor, o apasare a pieptului (nu resimtita ca o durere dar care creaza discomfort) impreuna cu o inflamare a gatului... stare de neliniste / agitatie (practic nu puteam sa dorm pana nu disparea/ameliora starea respectiva), o zbatere a venelor fara a fi asociata cu vro durere, cateodata o usoara durere in zona pieptului (dreapta/stanga - spre umeri)

tot in iunie mi-am facut un set de analize doar la sange si concentratia de calciu si magneziu au fost undeva la limita minima, doctorul care le-a vazut a considerat ca este un simptom de spasmofilie, astfel am urmat timp de aproape o luna un tratament cu calciu+Vit. D si Magneziu+B6.. dar se pare ca fara succes...

m-am decis sa-mi fac niste analize serioase... problema e ca nu stiu cu ce sa incep... ar trebui sa imi fac unele specifice pentru ceva anume.. sau... ?

momentan este ora 23 si constat ca desi in seara asta am resimtit iar starea de disconfort, in momentul de fata ma simt chiar mult mai bine... ar putea fi cumva legata si de o afectiune neurologica ?
1 comentarii
0
28-08-2009, ora 00:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Salut Octaviane,

exista afectiuni care provin de la vant cald si uscat sau caldura. Acestea pot afecta sanatatea la fel ca si vantul rece sau umezeala. Aceste lucruri sunt cunoscute in homeopatie dar ignorate in medicina.
Homeopatia cunoaste remedii vindecatoare si fara efecte secundare pt. astfel de afectiuni si simptome si daca consulti un medic homeopat te va putea ajuta. Medicina clasica nu are cum sa te ajute, nici macar sa diagnostice corect aceasta afectiune, de medicamente si vindecare nu mai vorbim. Analizele nu iti vor aduce absolut nici un rezultat la vindecare asa ca mai bine te duci de la inceput la un medic homeopat cu experienta si in caz ca nu te poate ajuta poti incerca ci varianta asta. Inveres este mai greu dupa ce ai luat medicamente chimice.

Daca ai probleme cu calciul si magneziul, singurul care ajuta sunt cele in doze homeopate.
Cauta in posturile scrise de mine despre calciu si magneziu homeopat, cumpara-le de la farmacie homeopata si foloseste-le dupa indicatii. Succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici