sfatul medicului!!!va rog!!

18-09-2008
inima de leu
Nu este medic/terapeut
inima de leu
am facut sex neprotejat si la 5 ore a luat prima pastila de postinor 2 apoi la 12h pe cea de a dupa, dar dupa aceste 2 pastile am mai facut de odata sex neprotejat, ( el nu a ejaculat in mine.adik a ejaculat pe o carpa si am vazut ca erau cativa picuri si pe mine) si apoi speriati am mai luat inca o data a doua zi o alta pastila de postinor 2 (a 2-a doza) si..la fel, dupa 12h cea de a doua.
sunt disperata.ciclul normal ar trebui sa vina pe 20-21 sept!!!!!
ajutati-ma.din suflet!!! sunt constienta ca nu am facut bine ca am luat 2 doze de postinor.dar nu o sa mai iau niciodata!!!! tot acolo mi-e gandul in fiecare minut!!!
2 comentarii
0
20-09-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
deci...n-am inteles de ce esti tu speriata...C apoti ramane gravida sau de efectele postinorului.In primul caz e putin probabil sa fii ramas.Iar in al doilea...tu esti INCONSTIENTA????Pai postinorul e recomandat doar de 2 ori pe na, nici vb de 2 ori in 2 zile!!!Folositi prezervativul!Ce fel de om e prietenul tau daca ii pasa asa putin de tn?El isi vede de drum si tu ramai si tragi...Nu va inteleg, fetelor...
0
03-05-2010, ora 12:27
pia sfetcu
Nu este medic/terapeut
pia sfetcu
am 47 de ani si am inceput de cateva luni sa am ciclu din doua in doua saptamani.am avut o perioada la inceputul anului cand dupa o lipsa a ciclului de 2 luni am avut apoi o luna si jumatate.bineinteles ca am mers la medic. mi-a motivat ca avand sterilet acesta ar putea fi cauza dar nu era nimic in neregula cu el, nu era miscat sau infectat in vreun fel.mi-a recomandat ZANOCIN.am luat acel tratament mi s-a oprit dar nu imediat.de atunci din doua in doua saptamani imi vine ciclul, ma dor sanii, stari de ameteala..ma gandesc ca acestea sunt semnele inceperii perioadei de menopauza, dar totusi as avea nevoie de sfatul unui medic care-mi poate spune ce remediu exista.cel pe care l-am consultat nu m-a lamurit mai deloc..si faptul ca am ciclu de doua ori pe luna ma slabeste foarte mult si fizic si psihic...recunosc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul