senzatii in urma unei rezectii apicale

05-04-2012
alinablondy
Nu este medic/terapeut
alinablondy
buna!am facut o rezectie la incisivul lateral partea stanga sus acum 48 de ore la un chirurg oro maxilo-facial.Operatia a descurs bine, nu am simtit durere deloc, a durat 25 minute. M-am umflat dupa, nu foarte tare.Chirurgul mi-a zis sa tin comprese cu gheata si sa iau daca ma doare Nurofen sau algocamin, de anibiotic nu a pomenit.Zis si facut, dureri am avut dar mici au fost suportabile...a doua zi cand m-am trezit inflamatia a disparut dar nu in totalitate, usor vizibil mai persista si acum exact in locul unde sunt operata.Singurul lucru care ma ingrijoreaza este acela ca am jumatate din buza superioara putin lasata, deci eu cand ma uit in oglinda ma vad ca stau cu gura putin intr-o parte.Binenteles ca am facut azi un control de rutina, s-a uitat la locul operat mi-a zis ca e foarte bine si l-am intrebat de ce am buza lasata, mi-a raspuns ca e din cauza ca eu mai sunt putin inflamata inca si ca o sa-si revina incet.Nu poate sa-mi spuna exact in cat timp pt ca depinde de organismul fiecarui pacient...si ca nu avea ce nerv sa-mi atinga...Dar mie mi-e foarte frica sa nu raman asa nu am incredere, la cate accidente se pot intampla va rog din suflet daca sunteti amabili sa ma ajutati cu un sfat mai convingator, va multumesc din suflet.
1 comentarii
0
05-04-2012, ora 03:06
motzy1993
Nu este medic/terapeut
motzy1993
Buna am postat si eu un subiect mai devreme mie cam frica de dentisti am o frica aparte doare asa rau?probabil si din cauza unei masele scoase in copilarie la scoala pe viu am frica aceasta !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul