senzatii de sufocare

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Ma numesc Lahav Diana, am 24 de ani, sunt de origine din Targoviste, dar acum locuiesc de 3 luni in Israel. De 2-3 saptamani am inceput sa am niste probleme de respiratie: adica, simt ca nu inspir destul aer, am o senzatie de sufocare...nu am dureri! narile imi sunt si ele destul de infundate, dar nu cred ca asta ar fi problema, pt ca si atunci cand incerc sa respir pe gura senzatia de lipsa de aer continua! Dimineata cand ma trezesc totul e ok, dar apoi pe parcursul zilei incep sa am aceste senzatii de sufocare. Credeti ca as putea avea astm? avem o pisica aici in casa, dar nu am nici o problema cu parul ei.
Ar putea sa fie totul pe fond psihic? pentru ca trec printr-o perioada cam dificila, in sensul ca nu m-am adaptata inca aici in Israel, nu stiu inca limba, n-am servici.mi-e un pic frica de lucrurile pe care nu le cunosc.

Astept raspunsul d-voastra.
Va multumesc,
Diana lahav
2 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
ncearca sa faci niste analize, sa dozezi calciul si magneziul. ai putea avea spasmofilie. incearca sa iei niste suplimente de calciu si magneziu. daca simptomele nu se amelioreaza, consulta un medic.
0
16-01-2006, ora 00:00
gabriele
Nu este medic/terapeut
gabriele
Buna ziua, ma numesc Ramona, am 27 de ani, locuiesc in Bacau.
Problema mea: de vreo 3 ani am observat o adancitura in cosul pieptului, intre sani care in ultimul timp a avansat. Sternul este modificat si in partea dreapta unde, spre deosebire de partea stanga oasele sunt infundate spre interior. Respir greu, ma doare spatele intre omoplati, nu pot sta dreapta, ma simt tot timpul obosita
Mentionez ca nu am facut nici o radiografie pana acum si nu am fost la nici un medic, medicul de famile nu mi-a zis decat ca este o forma de rahitism, eu insa ma simt rau, uneori ma dor toate oasele sternului.
Ce trebuie sa fac si de unde sa incep?
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •