senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala

04-01-2010
metz
Nu este medic/terapeut
metz
De vreo doua saptamini nu am pofta de micare dimineata greturi si chiar varsaturi stari se lipsa de concentrare, lipsa de putere. am senzatie de arsura in ochi sau in organele genitale. simt ca ma tine tot spatele mai ales in zona lombara. uneori chiar si dureri de cap. Mi-am facut analize obisnuite si au iesit bune. De asemeni am facut analize endocrinologice pentru tiroida si hormonale si au iesit bune. Nu sunt insarcinata. Va rog daca ma pate ajuta cineva cu un raspuns la ce medic sa ma adresez pentru imbunatatirea sanatatii mele si ce alte analiza sa imi mai fac.
3 comentarii
1
04-01-2010, ora 13:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Iti recomand sa mergi la un medic homeopat cu experienta. Numai un astfel de medic te poate ajuta.
Ti-am trimis un mesaj, da click pe "modificati profilul dvoastra"
0
04-01-2010, ora 17:47
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Consult ginecologic si culturi ale secretiei cervicale, ai facut ( si pentru Chlamydia)?; de asemenea, este necesar un consult oftlamologic, eventual cicloplegie, examen bacteriologic al secretiei conjunctivale si evidentierea Ag Chlamydial; investigatii sangvine screening: HL, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, TGP, TGO, glicemie, colesterol, uree, acid uric, creatinina, Ag HBs, Ac antiHVC, TSH, T4, examen sumar urina; controlul TA; In functie de rezultatul acestor investigatii, ne vom orienta catre un diagnostic si un tratament; Pentru a diminua senzatia de arsura, iti recomand lacrimi artificiale pe baza de acid hialuronic in AO, 1 picatura la nevoie( de exemplu, Lubristil, Visustrin); numai bine
0
08-01-2010, ora 21:02
metz
Nu este medic/terapeut
metz
Buna seara,
Va multumesc pentru sfaturi. Am incercat Vitrusin si deja ma simt mai bine. am sa merg si la un oftalmolog pentru control.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  • Vărsături repetate / persistente
  •