senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir

21-07-2009
bianca.sto
Nu este medic/terapeut
bianca.sto
Buna ziua.Am 21 ani durerile au debutat astfel:nu am mancat mai nimic o zi neavand timp pana seara am avut arsuri la stomac si esofag (n-am mai avut niciodata)seara dupa ce am mancat au continuat arsurile, a doua zi am avut stare de greata-am stat la pat- seara am vomitat tot ce mancasem-inclusiv pe nas, urmatoarea zi dimineata aveam o jena in gat senzatie de nod in gat ma durea la inghitire-mancare, lichide, saliva-.Acum in a 3-a zi am senzatia de nod dar ma doare si tesofagul pana la sfincter- intrarea in stomac ori traheea pana la bifurcatie la inspir, la inghitirea salivei, sa nu mai vorbesc de mancare si lichide.Durerea este foarte puternica, va rog sfatuiti-ma si indrumati-ma!
4 comentarii
0
21-07-2009, ora 14:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

Din cauza faptului ca nu ati mancat se poate ca in acea zi sa fi avut un reflux gastro-esofagian si faringian care sa va fi determinat disfagia, odinofagia si celelate simptome specifice. Va rog sa consultati un orl-ist si dupa daca dansul considera necesar consultati si un medic gastro-enterolog pt o endoscopie digestiva superioara sau un simplu consult bazat doar pe anamneza si urmat de tratament in functie de problema medicala, asta daca exista!

Multa sanatate si numai bine va doresc;)
0
21-07-2009, ora 16:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Domnisoara,

Consultati cat mai repede un medic homeopat caci ce aveti Dvoastra este un caz standard in homeopatie.
Astfel de cazuri invata studentii la homeopatie in primii ani si este asa de usor de rezolvat ca nu o sa va vina sa creada. Daca mai stati simptomele se pot schimba si cazul devine mai dificil.
Ce ati mancat sau facut incepand cu 6 zile pana sa apara primele simptome ?
Chiar daca va fac aia endocscopie si va spun numele unei boli nu are cum sa va vindece nimeni nu medicament chimice...ci doar sa va trateze. Tratament inseamna de fapt ca deviniti cobaiul lor pt. o bucata de vreme.
0
22-07-2009, ora 09:51
bianca.sto
Nu este medic/terapeut
bianca.sto
Multumesc pt informatii.
Am mers la medic, mi-a spus ca e vorba de spasm si ca ar fi pe fond nervos :-??(am de mult timp probleme in respiratie-senzatia ca nu ajunge aerul in plamani si multe alte simptomesi mi s-a spus ca e vorba tot de spasm in urma cu ceva timp)-iau tratament medicamentos acum:milgamma, calciu magneziu zinc, vagostabyl, omez si sper sa observ ameliorari.
0
22-07-2009, ora 15:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu placere si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de respiratie la copii - primul ajutor
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •