senzatie de nod in gat

27-06-2015
ioanaandreea2015
Nu este medic/terapeut
ioanaandreea2015
Buna ziua!! De 3 saptamani ma confrunt cu o senzatie de nod in gat si greata. Am fost si mi-am lluatanalize medicale de sange si urina si nu a iesit nimic in neregula. Nu a gasit nimic in neregula nici la ecografie. Am luat pastile pentru reflux gastro-esofagian, stomac, fiere...si niciun rezultat...senzatia de nod in gat persista.
Va rog ajuta-ti-ma!!!
Ce as putea lua?
5 comentarii
0
27-06-2015, ora 23:29
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
va recomand sa faceti analiza la tiroida TSH +ecograf,
.simptomul poate fi si de natura psihica daca organic nu se gaseste nimic ineregula.
0
29-06-2015, ora 18:24
Andrei2345
Nu este medic/terapeut
Andrei2345
Si eu am acelasi lucru cateodata, simt ca am ceva in gat sau ma zgarie, am fost la medic sunt ok, totul e pe baza de stres..tot intram pe google si ma uitam la simptome ba cancer ba ulcer ba nu stiu ce..ideea e ca trebuie sa incerci sa iti revii singur din toate astea iar daca nu poti sa mergi la un specialist :D
0
29-06-2015, ora 21:28
matache alexandru
Nu este medic/terapeut
matache alexandru
si eu am aceeasi problema doar atunci cand mananc fructe proaspete(pepene, cirese) sau legume
0
03-07-2015, ora 18:30
lachriss
lachriss
Buna ziua. O sarcina ati exclus-o (inteleg ca sunteti femeie dupa nume)? Daca da, ar fi recomandat sa faceti si un consult endocrinologic.
0
15-07-2015, ora 01:47
daianapaun
Nu este medic/terapeut
daianapaun
As vrea va rog sa ma ajutati cu ceva.Aceasta senzatie de strangeri de gat in interior, o durere la nivelul maxilarului sub barbie, uneori am imprrsia ca am un corp in gat si dureri in capul pieptului au inceput inca de la paste.Am ajuns la urgente pt un atac de panica, doctorii mi au recomandat diverse analize.am facut pe cele cu bariu si chiar raze la plamani, am fost la ORL si la glande si nu s a gasit nimic.Banuiam ca e pe stress cu examene si familie am fost chiar si la pshiholog...o perioada dispar si apoi apar iar de ma tin noptile treaza cu senzatii de sufocare si uneori amortire a maxilarului.Este oare totul pe stress?De ce uneori apar brusc si dispar la fel de brusc?Tin sa mentin ca imi este greata si imi vine sa tusesc sec, si mai iau un medicament numit Nervocalmin care uneori ma ajuta(am intrerupt cura de 5 zile).Va rog un raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •