senzatie de gadilat dupa operatie

18-11-2014
Madalina 1977
Nu este medic/terapeut
Madalina 1977
Buna ziua!
Am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta cu un sfat, pt ca am ajuns pur si simplu la disperare. Tatal meu, din luna august a acestui an si pana in prezent a fost mutat din spital in spital si investigat peste tot, dar nici acum nu suntem lamuriti ce se intampla cu el. A plecat de la ameteli foarte mari, care initial s-au crezut a fi din cauza spondilozei, dar s-au descopeit niste ganglioni pe esofag. A fost operat la institutul de pneumologie din Bucuresti, dar dupa aceasta operatie au inceput alte probleme. Are crize care se manifesta prin tremurat si o stare de gadilat, nu suporta sa fie atins. Cat sta in spital este mai ok, poate si datorita faptului ca ii dau calmante, insa cum ajunge acasa face o astfel de criza si din nou reluam procedura...salvare, spital si tot asa. I-au facut RMN, tomografe, analize...nu are nimic, spun ei. L-au trimis la psihiatrie, a stat o saptamana, i-au dat drumul si la 5 minute dupa ce a ajuns acasa, am chemat iar salvarea.
Singurul lucru observat de noi si care poate insemna ceva, este ca aceste crize pornesc in momentul cand trage aer si simte ca se duce acel aer la operatie, atunci incepe tremuratul si starea rea de gadilat.
Poate fi atins vreun nerv in timpul operatiei si aceasta sa fie cauza? Ne puteti sfatui unde sa-l mai ducem pt ca deja nu mai intelegem nimic. De 4 luni sta numai prin spitale fara sa ii gasim macar diagnosticul corect. Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.