senzatia de nisip in ochi

28-10-2009
Citcauan Claudiu
Nu este medic/terapeut
Citcauan Claudiu
buna ziua acuma o saptamana mia sarit o aschie in ochi, am mers a doua zi la urgenta si nu mia gasit nimic in ochi, dar simt prezenta unui corp strain de fiecare data cand clipesc, mi sa zis ca am conjuctivita si mi sa dat colbiocin, lam luat timp de o saptamana dar fara efect, ( in timp cel foloseam sinteam o arsura mica in acel loc) dupa o saptamna mam dus iarasi si tot nu sa gasit nimic, nici un corp strain in ochi iar retina mia spus ca nu este zgariat si nu avea cum sa fie fier, sau orice alt corp, mi sa prescris ceva mai tare picaturi NETILDEX, le iau de 3 zile si nu prea simt cine stie ce deosebire, as putea sa zic ca nu e ca in prima zi, odata simt odata nu, as putea sa zic ca dimineata nu simt nimic abia dupa 3 4 ore apare acea senzatie. as dori sa stiu daca as avea o aschie de fier in ochi sau orice alt obiect mi sar fi infectat ochiul ? sau as fi avut niste semne cum ca este ceva acolo? ce sar putea sa fie ? va rog datimi un raspuns.
3 comentarii
0
28-10-2009, ora 21:08
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Iti mai recomand pe langa Netildex si Corneregel: 1 aplicatie de 3 ori pe zi in sacul conjunctival inferior, de 3 ori pe zi, 7 zile; in plus, igiena locala riguroasa cu un sampon pentru bebelusi " No Tears", dimineata si seara; un semn al infectiei este secretia galbuie, purulenta; am inteles ca nu ai, prin urmare, nu este vorba despre infectie; probabil, mai exista inca un defect epitelial la nivelul conjunctivei, corneei( se poate evidentia prin colorarea cu fluoresceina) si din acest motiv, ti-am recomandat Corneregel ; numai bine.
0
18-12-2009, ora 13:31
Charlotte Munich
Nu este medic/terapeut
Charlotte Munich
Buna Ziua sunt Charlotte.Am simtit o senzatie asemanatoare la ochi, ca si cum am citit in descrierea lui Claudiu. Mi s-a spus ca am sindrom ochi uscat adica nu se secreta lacrima in ochii mei, am primit ceva picaturi dar fara efect, chiar ma irita si mai mult. Numele picaturilor care am incercatsunt : oculotect gel, blu gel, eyestil, systane, dintre care nici unul nu e la asteptarile mele, chiar e mai bine fara. Ce pot face ca sindromul de ochi uscat sa nu agraveze, sau daca se agraveaza ce consecinte poate avea?
0
04-01-2010, ora 23:56
nenavali
Nu este medic/terapeut
nenavali
Buna seara sunt Irina. Am aceiasi senzatie si uneori am impresia ca am un obiect strain in ochi. M-am frecat pana a inceput sa ma usture ochiul. am fost la farmacie si mi-a dat Indocollyre. Imi pun picaturile astea cam la 4-6 ore, dar in 2-3 zile nu se simte nimic. S-a inrosit ochiul ca si cum as acea vase de sange sparte. ce ma sfatuiti? As merge la doctor dar nu prea am timp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •