sensibilitate la urechi

20-02-2007
cris30
Nu este medic/terapeut
cris30
Buna ziua tututor!! Tocmai m-am inscris in acest forum si immediat am postat acest subiect in speranta ca poate voi gasi un raspuns la problema mea.De ceva timp simt in urechea stanga o senzatie ciudata, daca tastez la calculator sau daca este un sunet mai ascutit simt in urechea stanga o contractie ca si cum sunetul s-ar opri acolo, parca as avea un fluture in ureche.Daca imi pun vata un ureche nu mai simt aceea contractie.Alte simptome nu am, dureri nu, ameteli nu. Nu stiu ce ar putea fi, cum s-ar putea ameliora.
Am facut acum cateva luni un audiotest care a iesit normal.In cazul unei hiperacuzii acest audiotest e concludent?? As dori sa mai preciez faptul ca aceste pulsatii le simt si cand vorbesc sau cand casc.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns si eventual cu un remediu naturist.Va multumesc!!
1 comentarii
0
22-02-2007, ora 00:00
Dr. adelina mertic
Identitate neconfirmată
Dr. adelina mertic
Ar trebui repetata audiograma (probabil acesta este audiotesul de care ati vorbit) intr-un centru de specialitate, interpretata de un medic specialist orl, care va stabili daca trebuie sa mai faceti si alte investigatii (impedansmetrie / teste audiologice) sau nu. Un remediu naturist este recomandat doar daca investigatiile arata ca nu este o cauza organica responsabila de simptomele dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.